Sibeliustalon ravintolat

Ravintolat

Kanrestan logoSibeliustalon ravintoloista vastaa Kanresta Oy. Ravintoloitsijamme moderni ja kiitelty keittiö valmistaa talon ja sen asiakkaiden tarpeisiin niin aamiaiset, lounaat kuin gaalaillallisetkin. Keittiö panostaa kokonaisuuteen, jossa maku, tuoksu ja visuaalisuus on yhdistetty parhaisiin kotimaisiin raaka-aineisiin. Toiminnan perustana on laadukas ja alusta alkaen itse valmistettu ruoka, joka tarjoaa aitoja ja alkuperäisiä makuja. Menuissa suositaan sesonkien mukaista luomu- ja lähiruokaa tuoreista raaka-aineista.

Kanrestan juuret ovat vahvasti kansanterveyden edistämisessä.
Kanresta Oy on Suomen Kansanterveys-yhdistys ry:n tytäryhtiö. 

Ravintola Lastu

Ravintola Lastussa on 140 asiakaspaikkaa ja siihen kuuluu 80-paikkainen kesäterassi. Lisäksi Lastun parvella on sohva- ja nojatuoliryhmin sisustettu viihtyisä tila 40 henkilölle. Ravintola Lastu palvelee arkisin lounasravintolana klo 11-14. Lastuun katetaan myös ryhmien lounastarjoilut ja konserttien illallis- ja väliaikatarjoilut. Suuremmat tilaisuude katetaan Metsähalliin, Puusepän Saliin tai Puusepän Verstaalle. 

Katso viikon lounaslista.

Tuohibaari

Tuohibaari

Osana Metsähallia on myös Tuohi-baari, joka tarjoaa konserttien väliajalla katsojille juomaa ja suupaloja. Täältä löytyvät niin herkulliset leivokset kuin suolaiset herkkupalat kahvin seuraksi.

Ravintolan myynnin yhteystiedot

Marika Haukkajärvi

Tapahtumakoordinaattori
040 861 7540

Riitta Kuituniemi

Myyntisihteeri
(03) 814 2816

ravintolatatsibeliustalo.fi