Sibeliustalo

Menuehdotelmia

Ravintoloitsijamme Kanrestan keittiö on moderni ja kiitelty. Tilaisuuksiin löytyy valmiiksi mietittyjä kokonaisuuksia ja tarjoiluehdotelmia. Ohessa ravintolamme suosittelemia menuehdotelmia. Halutessanne räätälöimme myös mieleisenne tarjoilukokonaisuuden.

Buffet menut

I
Sitruunalla maustettua hiilirautua ja ruohosipuliperunaa  L, G
Miedosti savustettua porsaanfileetä, omena-laakerinlehtihilloketta  L,G
Hunajapaahdettua päärynää, kotimaista sinihomejuustoa ja pähkinää L,G
Raikasta kasvissalaattia  M,G
Kiviarinaleipää ja voita  L
***
Uunissa paahdettua Naapurin maalaiskanaa,kauden kasviksia ja salviakastiketta L, G
***
Mokkavanukasta ja punaherukkaa

39,50
 

II
Mangolla mehustettuja katkarapuja ,mustaa quinoaa ja retikkaa L, G
Inkiväärillä maustettua lohta, fenkolikurkkua ja limekreemiä L,G
Kevyesti savustettua ankanrintaa ja maa-artisokkaa L,G
Raikasta kasvissalaattia M,G
***
Kiviarinaleipää ja voita
***
Viiniliemessä haudutettua vasikanrintaa,tryffeliperunaa ja tummaa tomaattikastiketta
***
Kaneliomenaa ja sitruunajogurttimoussea

43,50€

 

*minimilaskutus 20 henkilöä
*hinnat voimassa arkisin ma-la
 

Cocktailbuffet menut

Salaattibuffet – kokoa oma salaattisi
Chilillä maustettua kasvis-coucoussalaattia
Caesarsalaattia
Vihersalaattia ja rapeita kasviksia
***
Basilikamarinoitua fetaa
Seesamimarinoituja katkarapuja
Paahdettua maalaiskananpaistia
Pieniä sämpylöitä ja voita
***
Sitruunamoussea ja kaneliomenaa

Hinta 30,50 / henkilö
Hinta ilman jälkiruokaa 27,50 / henkilö

Keväinen maistelubuffet
Hiilirautua ja pikkelöityjä kasviksia
Jättirapu-nuudelisalaattia ja mangodressinkiä
Varhaisperunaa, rapeaa kinkkua, parsaa ja kananmunaa
Vihersalaattia ja rapeita kasviksia
Kauraleipää ja voita
***
Mansikka-raparperisalaattia ja jogurttimoussea

Hinta 33,50 / henkilö
Hinta ilman jälkiruokaa 30,50 / henkilö

Syksyinen maistelubuffet
Savusiikaa ja piparjuurta mallasleivällä L
Salaatti savustetusta häränfileestä, paahdetusta broccolista ja punasipulista L, G
Italialainen perunamunakas, lehtikaalipestoa ja tomaattia L, G
Vihersalaattia ja rapeita kasviksia M, G
Rosmariini-foccaccia M
***
Valkosuklaarahkaa, karamellisoitua päärynää ja marjagranolaa VL

Hinta 33,50 / henkilö
Hinta ilman jälkiruokaa 30,50 / henkilö

 

Minimilaskutus 20 henkilöä
Hinnat voimassa maanantaista lauantaihin
VL= vähälaktoosinen, L= laktoositon, M= maidoton, G= gluteeniton

Päivällis- ja illallismenut

I

Keitto savustetusta munakoisosta ja juustoskonssi Vääksyn Myllyn spelttivehnästä
>>> 
Mureaksi haudutettua vasikanrintaa, palsternakkapyreetä ja omena-piparjuurikreemiä
>>> 
Sitruuna-mantelikakkua, punaherukkaa ja lakritsimarenkia

49,50

 

II

Riimisuolattua poron paahtopaistia, metsäsieniä ja mustikka-balsamicoa
>>> 
Hiillostettua siikafileetä, manteliperunaa ja sitruunavoikastiketta
>>>
Tummaa suklaakakkua, vaniljamoussea ja vadelmaa

54,50

 

III

Sokerisuolattua rautua, tillikreemiä ja puikulaperunaohukainen
>>> 
Grillattua härän sisäfileetä, röstiperunaa, tattipaistosta ja bearnaise-kastiketta
>>> 
Omenapiirakkaa, kanelikreemiä ja karamellijäätelöä

58,00

 

Minimilaskutus 20 henkilöä
Hinnat voimassa  arkisin ma-la

Iltapala ja saunaruokalista

Romaine-salaattia ja grillattua naapurin maalaiskanaa             14,50
*parmesandressinkiä ja krutonkeja

Paistettuja kotimaisia tuoremakkaroita ja dippivihanneksia   16,00
*konjakkisinappia ja chilillä maustettua hummusta

Saunaburger                               15,00
*grillattu Angus-härän jauhelihapihvi, cheddar-juustoa, soijalla ja balsamicolla maustettua majoneesia

Kylmäsavulohikiusaus             12,50
*anjoviskermaa ja etikkapunajuuria

Lisäkesalaatti                               3,50
*salaattia, rapeita kasviksia ja versoja

Tuoretta leipää ja voita               2,00

Hinnat voimassa arkisin maanantaista lauantaihin.
Yhtenäinen menuvalinta

Cocktailpaloja

Lihaa ja lintua                             4,50/kpl

Häränlihatartar, piparjuurimajoneesia

Ylikypsää vasikanrintaa ja palsternakkaa

Miedosti savustettua ankanrintaa ja maa-artisokkaa

 

Kalaa ja äyriäistä     4,50/kpl

Sitruunasiikaa ja limekreemiä mallasleivällä

Sokerisuolattua lohta ja sinappikrassia

Katkarapuja Skagen

 

Juustoa ja kasvista 4,50/kpl

Inkiväärillä maustettua porkkanaa ja belugalinsejä

Basilikamozzarellaa ja paahdettua paprikaa

Kotimaista gryere-juustoa ja viikunaa

 

Pientä makeaa                            4,50/kpl

Pieni vaniljapannari ja raparperikermaa

Tummaa suklaata ja suolapähkinää

Sitruuna-marjatarteletti

Macarons 2 kpl

 

Ravintolan myynnin yhteystiedot

Marika Haukkajärvi

Tapahtumakoordinaattori
040 861 7540 / (03) 814 2816

ravintolatatsibeliustalo.fi