Raskasta joulua -konsertti siirtyy kovan kysynnän vuoksi Lahti Halliin

Raskasta joulua -konsertti siirtyy kovan kysynnän vuoksi Lahti Halliin

Useita vuosia Lahdessa konsertit loppuunmyynyt Raskasta joulua –konsertti siirtyy kovan kysynnän vuoksi Lahti Halliin
– Odotettu jättikiertue tuo Lahteen Nightwish-tähdet Floor Jansenin ja Marco Hietalan

Useita vuosia Lahden Sibeliustalossa konsertit täyteen myynyt konserttikiertue Raskasta joulua siirtyy yleisön kovan kysynnän vuoksi Lahti Halliin. Uuden keikkapaikan myötä aikaisempaa suurempana kiertävä konserttikiertue saa nyt toteutettua myös Lahteen koko visuaalisen shown: luvassa on isoja screenejä, pyro-tehosteita sekä näyttävä valo-show. Lahti Hallissa tullaan kokemaan ennennäkemätön pyrotekninen toteutus. 

Lahdessa 8.12. järjestettävässä Raskasta joulua -konsertissa nähdään tänä vuonna harvinainen solistikattaus, sillä lavalle nousevat menestysyhtyeistä Nightwish ja Tarot tunnettu Marco Hietala sekä myös Nightwishin nykyinen laulaja, hollantilainen sopraanotähti Floor Jansen. Lisäksi konsertissa nähdään musikaalitähtenäkin esiintyvä Charonin laulaja JP Leppäluoto sekä Idols-tähtenä koko kansan suosioon noussut Ari Koivunen, joka on jatkanut uraansa myös metalliyhtye Amoralin solistina.

Kiertueen bändikokoonpano on sama kuin viime vuonna: orkesteria johtava kitaristi Erkka Korhonen, kitaristi Tuomas Wäinölä, basisti Erkki Silvennoinen, rumpali Mirka Rantanen ja kosketinsoittaja Vili Ollila.

Tänä vuonna suurempana kuin koskaan kiertävä Raskasta joulua -kiertue on vakiinnuttanut paikkansa koko kansan uutena jouluperinteenä. Viime jouluna kahdettatoista kertaa järjestetty kiertue keräsi yhteensä ennätykselliset 35 000 kävijää myyden lähes kaikki konserttipaikat täyteen. Jopa presidentti Sauli Niinistö kertoi joulupäivityksessään olleensa vaikuttunut Raskasta joulua -konsertista ja lisäksi suomalainen konsepti on herättänyt kiinnostusta myös ulkomailla.

Lipunmyynti käy vilkkaana jo nyt

Raskasta joulua –kiertueen lipunmyynti on käynyt vilkkaana jo keväällä. Konsertin odotetaan myyvän myös Lahti Hallin turvoksiin. Liput ovat myynnissä Ticketmasterin, Lippupisteen sekä Lipputoimiston kanavissa. 

Tarkista paikkakuntakohtainen lipunmyyntitaho: http://raskastajoulua.com/

RASKASTA JOULUA
8.12. Lahti Halli, Lahden Messukeskus
Solisteina Floor Jansen, Marco Hietala, JP Leppäluoto, Ari Koivunen