Sannin elokuun konsertti siirtyy ensi kesään

Sannin elokuun konsertti siirtyy ensi kesään

Sannin elokuuksi suunniteltu konsertti Sibeliustalon Metsähallissa perjantaina 28.8.2020 joudutaan siirtämään vuodella eteenpäin koronapandemian aiheuttaman poikkeustilanteen vuoksi. Uusi päivämäärä Sannin konsertille on perjantai 27.8.2021 klo 21.00.

– Kevään ja kesän koronatilanteen aiheuttaman aikataulupaineen vuoksi joudumme harmiksemme siirtämään Lahden Sataman Yöt- tapahtuman oheen suunniteltua konserttia vuodella eteenpäin. Emme vielä tarkasti tiedä miten rajoitukset ja määräykset tulisivat vaikuttamaan näinkin ison konsertin järjestelyihin, joten katsoimme järkeväksi siirtää konserttia myöhempään ajankohtaan, toteaa Sibeliustalon ohjelmapäällikkö Matti Pöllänen.

Jo ostetut liput käyvät sellaisenaan vuoden 2021 tapahtumaan.  Siirrettävän tapahtuman liput voi myös halutessaan palauttaa. Lippujen palautuksesta vastaa lippu.fi. Liput voi palauttaa lippu.fi:n sivujen kautta osoitteessa: https://web.lippu.fi/palautus/