Ajankohtaista

Piano Paviljonki osaksi KOKO Lahti Oy:n kokonaisuutta

19.11.2018

Sataman puuarkkitehtuurillisesti merkittävä rakennus täydentämään tapahtumayhtiön valikoimaa

Lahden satamassa sijaitseva kahvilaravintola Piano Paviljongin toiminta on jatkossa osa KOKO Lahti Oy:n tapahtumayhtiötä. Lahden kaupungin omistama KOKO Lahti Oy ja paviljongin nykyiset omistajat sopivat joulukuun alusta alkaen voimaantulevasta vuokrasopimuksesta, jonka mukaisesti Sibeliustalon edustalla olevan rakennuksen myynti ja markkinointi siirtyy KOKO Lahti Oy:lle.

Lahtelaisessa Piano Paviljongissa yhdistyvät huipputason puuarkkitehtuuri, ekologisuus sekä muotoilu.

- Piano Paviljonki sopii KOKO Lahden tapahtumatalojen valikoimaan enemmän kuin hyvin. Piano on luonteva, sopivan kokoinen tila niin yritys- kuin yksityistilaisuuksille. Myös arkkitehtuurisesti rakennus täydentää tarjontaamme erinomaisesti, kiittelee KOKO Lahti Oy:n toimitusjohtaja Emilia Mäki.

Piano Paviljongin tiloja on tarkoitus myydä jatkossa ympärivuotisesti. Tilojen myynti ja markkinointi yritys- ja juhlatilaa etsiville asiakkaille on tarkoitus aloittaa heti.

- Pystymme nyt tarjoamaan uniikin tilan joko isommissa tapahtumataloissamme pidettävien tapahtumien lisätilana tai vastaavasti tilaa voidaan hyödyntää erikseen. Paviljongin sijainti lähellä Sibeliustaloa mahdollistaa mm. Sibeliustalon keittiötilojen hyödyntämisen unohtamatta ainutlaatuista näkymää Vesijärvelle, jatkaa KOKO Lahti Oy:n toimitusjohtaja Emilia Mäki.

Tilojen ravintolapalveluista vastaa Sibeliustalon ravintoloitsijana toimiva Kanresta Oy. Pianon kesäkausi käynnistyy Vapusta ja toimintaa jatketaan läpi kesän elokuun loppuun asti. Sään salliessa myös talviviikonloppuina ovet on tarkoitus pitää auki satamassa vieraileville.

Kahvilaravintolan toiminnasta on aikaisempina kausina vastannut RSV Catering Oy.

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Emilia Mäki, KOKO Lahti Oy
Puh. 050 582 0953, emilia.makiatkokolahti.fi

Toimitusjohtaja Terttu Keskinen-Rönkkö, Stopteltat Oy
Puh. +358 (0)50 049 5362, terttu.keskinenatstopteltat.fi