Postmodern Jukebox (USA) - Welcome to the Twenties 2.0 World Tour

Friday, March 29, 2019 - 19:30

Postmodern Jukebox (USA) - Welcome to the Twenties 2.0 World Tour

Keväällä Helsinkiin - ensi kertaa Lahteen!

POSTMODERN JUKEBOXIN MAAILMANVALLOITUS JATKUU!

Yli miljardi katselukertaa YouTubessa kerääväksi valtavaksi viraali-ilmiöksi kasvanut Postmodern Jukebox tekee keväällä paluun Suomeen osana laajamittaista maailmankiertuettaan. Moderneja pop- ja rockhittejä 1920-70-lukujen tyylikkäiksi retroversioiksi sovittava yhdysvaltalaiskollektiivi esiintyy nyt ensi kertaa Lahdessa, Sibeliustalossa perjantaina 29. maaliskuuta ja seuraavana päivänä, lauantaina 30. maaliskuuta Helsingin Kulttuuritalolla.
 
Maailmankiertue tavoittaa n. 250 kaupunkia!
 
Postmodern Jukebox on Scott Bradleen johtama esiintyjäkollektiivi, jossa on tällä hetkellä jo yli 70 vaihtuvaa jäsentä. Se on kerännyt ilmiömäisiä katselumääriä YouTubessa nerokkailla sovituksillaan tämän päivän tunnetuimmista pop- ja rockhiteistä, joiden ympärille kollektiivi luo milloin 1920-luvun hämyisen yökerhotunnelman, milloin Motown-soundisen retrofiiliksen. Postmodern Jukebox on noussut myös listakärkeen iTunesissa ja Billboard-listoilla sekä tehnyt satoja loppuunmyytyjä keikkoja ympäri maailmaa.

Ryhmän luoja Scott Bradlee laittoi Postmodern Jukeboxin ensimmäiset videot nettiin vuonna 2009, ja on sittemmin kasvattanut siitä valtavan kansanliikkeen. Bradlee on suosion kasvaessa jatkanut kappaleiden valikointia, sovitusten ja show'n luomista sekä esiintyjien valitsemista kiertueille nimekkäiden lahjakkuuksien ja uusien, löytämistään odottavien kykyjen joukousta. PMJ julkaisee YouTubessa joka viikko uuden videon, joka kuvataan mutkattomasti Bradleen olohuoneessa. Postmodern Jukeboxin tuoreimpiin hittisovituksiin lukeutuvat mm. The Great Gatsby -tyylinen Adelen "Chasing Pavements", Rat Packin tyyliin soiva Bruno Marsin "That's What I Like" sekä James Bond -henkinen Taylor Swiftin "Look What You Made Me Do".

Kesto n. 2 tuntia, sisältää väliajan.

Järjestäjät: Live Nation Finland ja Lahden Sibeliustalo.

www.postmodernjukebox.com

www.pmjlive.com

www.youtube.com/postmodernjukebox

www.livenation.fi

Schedule and tickets

Päivä: Fri 29.03.2019 klo 19.30
Main Hall
Liput: 49,50 € ain advance
54,50 € at the door

(includes service charge)