Jarkko Tammisen Stars Show viihdyttää lokakuussa

Jarkko Tammisen Stars Show viihdyttää lokakuussa

18.08.2014

Stars Show –esitykselle toinen ilta myyntiin Lahteen

Huippusuositun imitaattori-näyttelijä Jarkko Tammisen imitaatiorevyy Stars Show nähdään tulevana syksynä Lahden Sibeliustalolla kahteen otteeseen.  Perjantaina avattiin toinen näytös myyntiin lippujen kovan kysynnän vuoksi. Show’n Special Guest Star on Laura Voutilainen, joka esiintyy sekä laulajana että imitaattorina! 

Jarkon jättisuosittu show nähtiin viime syksynä Helsingissä, jolloin lähes kaikki sen näytökset myytiin loppuun viimeistä takarivin jakkaraa myöten. Helsingin tulevien näytöstenkin lipuista on myyty jo puolet. ”Olen todella positiivisesti yllättynyt, että ihmiset löysivät show’mme viime syksynä. Päätimme jatkaa esityksiämme yleisön pyynnöstä", Jarkko iloitsee. "On myös hienoa lähteä esityksen kanssa muihin kaupunkeihin! Odotamme innolla, että yleisö löytäisi show’mme myös Jyväskylässä, Turussa, Lahdessa ja Tampereella," hän jatkaa.

Jarkko kertoo esityksestään seuraavaa: "Esitys ajankohtaistetaan viime syksystä. Useat biisit ja jutut tulevat vaihtumaan, minkä lisäksi luvassa on myös uusia show-kokonaisuuksia. Uusissa osioissa parodioidaan mm. suomalaisia tyttöduoja ja kansainvälisiä heviartisteja", Jarkko paljastaa.

”Enpä olisi uskonut, millainen työ oli 40 hahmon opettelussa! Äänen lisäksi pitää opetella liikkeet, ilmeet ja eleet sekä hankkia puvustus ja käsikirjoittaa koko esitys. Tuottajan, ohjaajan ja pääesiintyjän roolien yhdistäminen ei aina ole helppoa, mutta päivääkään en vaihtaisi pois. Nyt teen sitä, mistä olen aina unelmoinut”, Jarkko kertoo tulevasta esityksestään.

Jarkon tuottama spektaakkeli on ensimmäinen laatuaan, jossa näyttelijä imitoi yksin samassa show’ssa yli 40:tä julkisuudesta tuttua henkilöä. Show’ssa esiintyy myös tunnetuista tanssijoista koostuva tanssiryhmä, jossa tanssivat Marko Keränen, Ansku Bergström, Matti Puro ja Katri Mäkinen. Lisäksi lavalla nähdään huippusoittajista koostuva livebändi. Show’n Special Guest Star on jälleen Laura Voutilainen, joka esiintyy Stars Show’ssa myös imitaattorina! 

Jarkko Tamminen on haaveillut omasta imitaatioshow’staan jo 15 vuoden ajan ja perehtynyt alaan opiskelujensa ja töidensä ohella. Huolellisen valmistelutyön pohjaksi hän on muun muassa käynyt katsomassa toistasataa esitystä aina Las Vegasia ja New Yorkia myöten. Jarkko on valmistunut näyttelijäksi Teatterikorkeakoulusta musiikkiteatterilinjalta, mutta halunnut jatkaa opintojaan erityisesti äänenkäytön alalla. Viime vuodet hän on opiskellut Complete Vocal -tekniikkaa alan oppilaitoksessa Complete Vocal Institutessa Tanskassa, jossa hän on perehtynyt erityisesti lauluimitaatioon.

Jarkko valmistui Teatterikorkeakoulusta Teatteritaiteen maisteriksi vuonna 2008. Hän on esiintynyt mm. Helsingin Kaupunginteatterin Spring Awakening -musikaalin pääroolissa sekä Vares- ja Kaappari-elokuvissa. Jarkko on kehittänyt imitaatiotaidettaan vuosien varrella, ottanut hahmogalleriaansa yhä uusia tunnettuja julkisuuden hahmoja ja vakiinnuttanut asemansa yhtenä Suomen johtavista imitaatiotaiteilijoista.

Ikäsuositus K-12 STARS SHOW Lahden Sibeliustalossa ma 13.10. ja ti 14.10. klo 19.00