Air Power: Airmen of Note (USA) & Ilmavoimien Big Band

Torstai, toukokuu 14, 2020 - 19:00

Air Power: Airmen of Note (USA) & Ilmavoimien Big Band

Aluehallintovirastot ovat 17.3.2020 antaneet määräykset, joiden mukaan oppilaitokset suljetaan ja yli 10 hengen yleiset kokoukset ja yleisötilaisuudet kielletään. Toimenpiteiden tarkoitus on uuden koronaviruksen aiheuttaman pandemian rajoittaminen. Määräykset ovat voimassa 18.3.-13.4.2020 välisen ajan.

Vallitsevan poikkeustilanteen vuoksi Sibeliustalo on suljettu 31.5.2020 asti. Joudumme täten ilmoittamaan, että konsertti on peruttu.

Lippujen palautuksesta vastaa lippu.fi. Palautuksen voi tehdä täällä.

Liput on mahdollista palauttaa 30.6. mennessä.

 

Tässä konsertissa suomalainen big band -musiikki ja amerikkalaiset Glenn Miller -klassikot lyövät kättä ja pääset nauttimaan kahdesta upeasta big bandista sekä yhdessä että erikseen.

Ilmavoimien Big Bandin vieraaksi saapuu Yhdysvaltain ilmavoimien big band - Airmen of Note. Orkesterin voidaan sanoa edustavan amerikkalaisen big band kulttuurin kirkkainta huippua ja sen erityisenä tehtävänä on vaalia the Glenn Miller Orchestran perinnettä. Erityiseksi tämän vierailun tekee se, ettei orkesteri ole koskaan aiemmin esiintynyt maassamme. Suomen vierailunsa aikana orkesteri esiintyy kolmella eri paikkakunnalla yhdessä Ilmavoimien Big Bandin kanssa.

Kapellimestareina Juha Ketola ja Kevin Burns.

Konsertti Sibeliustalon Metsähallissa, jossa rajoitettu määrä numeroimattomia istumapaikkoja.

Aikataulu ja liput

Päivä: To 14.05.2020 klo 19.00
Metsähalli
Liput: 28,50 €

(sis. lippu.fi:n palvelumaksun)

Loppuunmyyty
Peruttu