Sunnuntai, joulukuu 29, 2019 - 18:30

Danny - Kaikkien aikojen suurimmat hitit

Edellisen kerran Danny esiintyi Sibeliustalossa, kun menestyksellinen jäähyväiskiertue ”Viimeinen ilta Dannyn seurassa” vieraili kaupungissa 29. joulukuuta 2018. Konsertti oli loppuunmyyty!

Sunnuntaina, joulukuun 29. päivä eli tasan vuosi viime vierailusta Danny nähdään jälleen Sibeliustalossa, Lahdessa tällä kertaa kaikkien aikojen suurimpia hittejään esittäen.

”Jäähyväiskiertueella monet ihmiset tulivat juttelemaan ja kiittämään ja osa yleisöstä esitti toiveenaan nähdä vielä joskus sellainen Danny-konsertti, jossa esittäisin vain omia hittejäni vuosikymmenten varrelta. Siis lauluja, jotka olen vuosien varrella levyttänyt ja jotka ovat jääneet suomalaiseen sielunmaisemaan. Tässä se nyt on, yleisön pyynnöstä kaikkien aikojen suurimmat hitit kuullaan joulukuussa Lahdessa,” Danny sanoo.

Dannyn satakunta hittiä sisältävä uraputki on jatkunut vuodesta 1964 katkeamattomana näihin päiviin saakka: ”East Virginia”, "Piilopaikka", ”Vähän ennen kyyneleitä”, ”Rebecca”, ”Salattu suru", "Kesäkatu", "Se eikö todista että muutuin", ”Tuuliviiri", "Piilopaikka", "Maantieltä taloon", "Vähän ennen kyyneleitä", "Kauan", "Hiljainen kitara", "Aaveratsastajat", "Seitsemän kertaa seitsemän", "Tuulensuojaan", ”Kuusamo”, "Tämä taivas, tämä maa" ja niin edelleen. Vuonna 1977 Danny löysi duettoparikseen Armi Aavikon, jonka kanssa Danny levytti muun muassa hitit ”Tahdon olla sulle hellä", ”Me vain” ja ”Kaiken sulle antaisin”.

Konsertissa Dannyä säestää kapellimestari Petri Kokon johtama orkesteri.

Kiertueet päättyivät, mutta ura jatkuu

Dannyn pitkän uran menestyksellinen, valtaosin loppuunmyyty jäähyväiskiertue ”Viimeinen ilta Dannyn seurassa” starttasi lokakuun lopulla 2018 ja päättyi näyttävästi Helsingin jäähalliin 18. tammikuuta 2019. Tiivistahtinen kiertue sisälsi 35 konserttia.

Laulamista ja esiintymisiä Danny ei missään tapauksessa lopeta vaikka raskaat kiertueet päättyivätkin. Viime keväänä Danny lomaili ja lataili akkujaan, mutta kesän koittaessa laulaminen, keikkailu ja konsertit jatkuivat.

Olen kuin hai, jonka on oltava kaiken aikaa liikkeessä tai muuten hapensaanti loppuu. En minäkään voi lopettaa liikkumista ja laulamista, hyväntuulinen ja energinen Danny kertoo.

Konsertin kesto n. 1,5 tuntia, sisältää väliajan. Huomioithan, että väliaikatarjoilut tähän konserttiin ostettavissa ainoastaan paikan päällä. 

Järjestäjä: RH Entertainment Oy

Aikataulu ja liput

Päivä: Su 29.12.2019 klo 18.30
Sibeliustalon Pääsali
Liput: 49,90 / 44,90 / 39,90 €

(sis. lippu.fi:n palvelumaksun)