Keskiviikko, maaliskuu 20, 2019 - 19:00

Eino Grön - 80-vuotisjuhlakonsertti

Iskelmälegenda Eino Grön 80-vuotiskiertueelle keväällä!

Suomalaisten suursuosikki Eino Grön täyttää 80 vuotta ja lähtee tasavuosiensa kunniaksi juhlakiertueelle ympäri Suomen. Häntä säestää kiertueella Riku Niemi Orchestrasta koottu huippukokoonpano. Lisäksi mukana vierailee Annimaria Rinne. Ennakkotiedoista poiketen Pirkko Mannola on estynyt vierailemaan konsertissa.

Juontajana Markku Veijalainen.

Kiertue alkaa helmikuun lopulla Turusta ja päättyy toukokuussa äitienpäivänä Pelloon. Muut paikkakunnat ovat Espoo, Helsinki, Lahti, Pori ja Tampere. Lisäksi juhlakiertue yltää lukuisin esiintymisin myös Ruotsiin.

Uransa jo 1950-luvun lopulla aloittanut Grön muistetaan erityisesti monista legendaarisiksi muodostuneista tangolevytyksistä, kuten Seinillä on korvat, Sä kuulut päivään jokaiseen ja Illan viimeinen tango. Hänen läpimurtonsa oli vuonna 1958 julkaistu Liian paljon rahaa.

Eino Grön on ollut koko uransa ajan ahkera levyttäjä, ja hän esiintyy yhä säännöllisesti niin tanssipaikoilla kuin konserttisaleissa. Hänestä on tehty myös musikaali ja hänen elämästään on kirjoitettu kirjoja.

Syksyn sävelen Eino Grön voitti vuonna 1997 kappaleella Vähemmän kiirettä, enemmän aikaa. Iskelmä-Finlandia -palkinnon hän saavutti 2007.

Eino Grön on ikuinen osa suomalaista kevyen musiikin historiaa. Hänen vähäeleinen mutta karismantäyteinen esiintymisensä on lumonnut suomalaisia jo vuosikymmenten ajan. Keväällä hän juhlii ansaitusti merkkipäiväänsä ja saapuu sen kunniaksi ilahduttamaan musiikkinsa ystäviään komean kokoonpanon kera myös tänne meille.

Show & Dinner

Täydennä konserttielämystäsi Show & Dinner -paketilla! 79,50 €:n ruokailupaketti sisältää konserttilipun, maittavan illallisbuffetin Ravintola Lastussa ja naulakkopalvelun. Ruokailu alkaa klo 17.

Graavattua Vesijärvenkuhaa L, G
avokado-kurkkusalaattia, rucolaa ja piparjuurikreemiä
Savustettua ankan rintaa M
päärynää ja tabboulehia
Vihersalaattia M, G
Tomaattihilloketta ja savustettua leipäjuustoa L
Yrttileipää M
Basilikavoita L
**
Karamellisoitua possunkylkeä M, G
Bataattia ja savuaiolia M, G
Pähkinäpaahdettuja kasviksia ja tofua M, G
**
Crème brûlée L, G

 

Ostitko jo lipun, maistuisiko VIP-kohtelu illallisineen? Ota yhteys ravintolaan: Marika.Haukkajarvi@sibeliustalo.fi

Konsertin kesto n. 2,5 tuntia, sisältää väliajan.

Järjestäjä: Lahden Sibeliustalo

Aikataulu ja liput

Päivä: Ke 20.03.2019 klo 19.00
Sibeliustalon Pääsali
Liput: Loppuunmyyty!
39 €
79,50 € / Show & Dinner

(sis. Lippu.fi:n palvelumaksun)

Loppuunmyyty
Peruttu
Väliaikatarjoilut Tilaamalla väliaikatarjoilut ennakkoon, pääsette nauttimaan kiireettömästä väliajasta.... Lue lisää
Kävijäinfo, Sibeliustalo Lahti
Aukioloajat Sibeliustalo on avoinna ma-pe klo 8-16 ja viikonloppuisin tuntia ennen tilaisuuden alkua.   Naulakkopalvelut... Lue lisää
Sibeliustalon päivittäinen lipunmyynti on siirtynyt kauppakeskus TRIO:n Lippu.fi myyntipisteeseen, Aleksanterinkatu 18 A, katutaso.... Lue lisää