Lauantai, maaliskuu 9, 2019 - 19:00

Happoradio - Jotain kaunista

HAPPORADIO: JOTAIN KAUNISTA –konserttisalikiertue keväällä 2019

Seitsemän studioalbumia ja yhden tuplakokoelman julkaisseen suomirockin kärkikastiin kuuluvan Happoradion suosio on vuodesta toiseen kasvanut tasaisesti. Vuonna 2001 perustetun yhtyeen uralle on mahtunut lukuisia kulta- ja platinalevyjä sekä listaykkösiä. Sen tunnetuimpia hittejä ovat muun muassa Pois Kalliosta, Tavikset, Puhu äänellä jonka kuulen, Che Guevara, Ihmisenpyörä, Pelastaja, Älä puhu huomisesta ja Valopallo. Laulaja Aki Tykki hurmasi televisiokatsojat Nelosen supersuositussa Vain elämää –ohjelmassa keväällä 2018.

Happoradion viimeisin albumi Kauniin kääntöpiiri julkaistiin 2017. Yhtye julkaisee tammikuussa uuden kappaleensa Tehdään jotain kaunista.

Happoradion Jotain Kaunista –konserttisalikiertueen lipunmyynti alkaa pe 14.12. klo 9.

Aki Tykki: "Rakastan kaikenlaista keikkailua, ehkä näitä konserttisaleja kuitenkin kaikkein eniten. Läpitutut hitit ja harvinaisemmat kaunottaret nousevat ihan uusille tasoille konserttisaliympäristössä viulistien kanssa esitettyinä. Vuoden 2014 Eleganttimarssimme oli niin hieno kokemus ja sai niin upeaa palautetta, että olemme hinkuneet uudelle salirundille siitä lähtien.

Salikeikat ovat ikärajattomia ja loppuvat ihmisten aikoihin, eli ne soveltuvat laajemmalle yleisölle kuin perinteiset klubikeikkamme. Pääsemme myös tapaamaan kuulijoitamme silmästä silmään – jokaisen konsertin jälkeen järjestämme nimmarisession jonne meitä voi tulla tervehtimään pian konsertin päättymisen jälkeen.

Nähdään konsertissa. Ja tehdään jotain kaunista."

Infoa Meet & Greet lipun ostaneille: Meet&Greet lippu sisältää lipun eturivistä, tapaamisen bändin kanssa, sekä tuotelahjan. Meet & Greet alkaa klo 17:45 tuotemyyntitiskin luota.

Konsertin kesto n. 2 tuntia, sisältää väliajan.

Järjestäjä: Warner Music Live

Aikataulu ja liput

Päivä: La 09.03.2019 klo 19.00
Sibeliustalon Pääsali
Liput: 34 € / 29 €
70 € / Meet & Greet -paketti

(sis. Lippu.fi:n palvelumaksun)

Tilaamalla väliaikatarjoilut ennakkoon, pääsette nauttimaan kiireettömästä väliajasta. Tarjoilut voi maksaa... Lue lisää
Kävijäinfo, Sibeliustalo Lahti
Aukioloajat Sibeliustalo on avoinna ma-pe klo 8-17 ja viikonloppuisin tuntia ennen tilaisuuden alkua. Katso Sibeliustalon lipunmyynnin... Lue lisää
Aukioloajat Lipunmyynti avoinna ma-pe klo 12-17, konserttipäivinä ohjelman alkuun asti, päiväkonserteissa ja viikonloppuisin... Lue lisää