Perjantai, marraskuu 15, 2019 - 21:00

Ismo Alanko

Suomalaisen rockin legenda Ismo Alanko julkaisi Minä halusin olla niin kuin Beethoven -nimisen uuden albumin perjantaina 17. toukokuuta. Levyn ensimmäinen maistiainen, ronskisti rokkaava ja isolla pensselillä maalaava Voi ei!  julkaistiin maaliskuussa ja toinen singlelohkaisu, omakohtaisen tarinan rappioromantiikan ihannoinnista ja sen seurauksista kertova Nuorena nukkuneet ilmestyi juuri levyn alla perjantaina 10. toukokuuta.

Levyn tuotannosta vastaavat Ismon pitkäaikainen yhteistyökumppani ja TaiteilijaelämääIrti ja Onnellisuus-albumit tuottanut Riku Mattila sekä Pariisin Kevät-yhtyeestä tuttu ja Ismon edellisen Ismo Kullervo Alanko-albumin tuottanut Artturi Taira

Albumilla soittavat Ismo Alanko (laulu, kitarat, basso, syntetisaattorit), Apocalyptica-yhtyeestä tuttu Mikko Sirén (rummut) sekä Artturi Taira (ohjelmointi, syntetisaattorit, taustalaulu).

Minä halusin olla niin kuin Beethoven on täynnä vapautuneita, toinen toistaan tarttuvampia ralleja. Se on yleisilmeeltään pöhköä modernia rokkia, jota voi tanssia tippa linssissä tai vino hymy huulessa. Tämä keväinen adrenaliiniryöppy pitää sisällään kirpeää poppia, reipasta punk-asennetta, kuolemaahalveksuvaa rokkausta ja kaunista tunnelmointia. Olen päästänyt sisäiset demonini kirmailemaan kevätlaitumille nutipäitten ja pikkupirujen kanssa. Sieltä ne huutelevat hämmentyneitä kommenttejaan maailmasta vuosimallia 2019”, Ismo kuvailee.

Ovet auki klo 20, keikka klo 21.

Ei ikärajaa, erikseen rajattu anniskelualue! Numeroimattomat liput, ei istumapaikkoja.

Aikataulu ja liput

Päivä: Pe 15.11.2019 klo 21.00
Finlandia-klubi
Liput: 29,50 € ennakkoon / 36,50 € ovelta

(sis. lippu.fi:n palvelumaksun)