Sunnuntai, joulukuu 1, 2019 - 19:00

Jorma Kääriäinen - Nyt tai ei koskaan

JORMA KÄÄRIÄINEN SYYSKIERTUEELLE!

”NYT TAI EI KOSKAAN” – SUURIMMAT HITIT AGENTSISTA TÄHÄN PÄIVÄÄ!

23 KONSERTTIA YMPÄRI SUOMEA 25.10. – 5.12.2019

”Olen pohjimmiltani ikuinen rokkari”

Samettiääninen keikkakonkari Jorma Kääriäinen lähtee ensi syksynä mittavalle ”Nyt tai ei koskaan” –konserttikiertueelle juhlistaakseen 40 vuotta kestänyttä muusikonuraansa. Kaksikymmentäkolme konserttia ympäri Suomea käsittävä kiertue starttaa Hyvinkäältä 25. päivä lokakuuta ja päättyy Helsingin Kulttuuritalolle 5. päivä joulukuuta.

"Kiertueen nimi ”Nyt tai ei koskaan” viittaa siihen, että jokaisen ihmisen pitäisi mielestäni tarttua hetkeen ja elää elämäänsä nyt ja tässä. Huomenna saattaa olla liian myöhäistä. Koskaan ei tiedä, milloin elämä ratkaisevasti muuttuu tai loppuu. Omalla kohdallani vakavat välilevyvaivat pakottivat minut pitkälle keikkatauolle viitisen vuotta sitten. Silloin oli epävarmaa pystyisinkö enää lainkaan palaamaan keikkalavoille. Viime aikaiset uutiset tuttujen kollegoiden kuolemantapauksista ovat niin ikään koskettaneet minua syvästi", Jorma kertoo.

Syksyn konserteissa Jorma esittää tuttuja kappaleita niin soololevyiltään kuin Jorma Kääriäisen ja Agentsin yhteistuotannosta. Jorman ja häntä säestävän Yhden tähden orkesteri -kokoonpanon melodiseen ohjelmistoon sisältyy rutkasti muistoja ja tunteita.

"Se on oikeastaan ihan sama, mitä musiikkia minä esitän, niin rokkarihan minä pohjimmiltani olen ja sellaisena pysyn. Kyllä se äänessä kuuluu ja tyylissä näkyy”, Jorma sanoo.

Konsertin kesto n. 2,5 tuntia, sisältää väliajan.

Järjestäjä RH Entertainment Oy.

Aikataulu ja liput

Päivä: Su 01.12.2019 klo 19.00
Sibeliustalon Pääsali
Liput: 42,50 € / 37,50 € / 32,50 €

(sis. lippu.fi:n palvelumaksun)