Keskiviikko, huhtikuu 8, 2020 - 19:00

Mestareiden Jäljissä -konserttikiertue

Valitettavasti joudumme ilmoittamaan, että suurin osa konserttikiertueesta on peruttu vähäisen ennakkomyynnin johdosta. Konsertit järjestetään alkuperäisen kiertueohjelman mukaisesti Tampere-talossa, Tampereella tiistaina 14. huhtikuuta ja Teatteri Provinsissa, Salossa sunnuntaina 26. huhtikuuta.

Lippujen palautuksesta vastaa lippu.fi. Ohjeet palautukseen löytyvät lippu.fi:n sivuilta.

 

Olavi Virran ja Topi Sorsakosken ikivihreitä lauluja Ilkka Koivulan ja Jani Koskisen lämminhenkisesti tulkitsemina.

Jos suomalaisen iskelmämusiikin historiasta pitäisi mainita pari ylivoimaista kansansuosikkia, niin kärkipaikoilta löytyisivät taatusti sellaiset mestarit kuin Olavi Virta (1915 – 1972) ja Topi Sorsakoski (1952 – 2011). Kummatkin nauttivat pitelemätöntä menestystä niin keikka- ja konserttilavoilla kuin äänitteiden myynti- ja soittolistoillakin.

Rehellisesti ja miehekkäästi tulkittuja lauluja rakkaudesta, anteeksiannosta, katumuksesta ja kahlitsemattomasti eletystä elämästä. Lauluja, jotka niin lähtemättömästi ovat jääneet soimaan suomalaiseen sielunmaisemaan.

Tänä keväänä, maalis- ja huhtikuussa nämä tutut laulut soivat jälleen konserttisaleissa ympäri Suomea, kun Ilkka Koivula ja Jani Koskinen ovat ottaneet Olan ja Topin suosituimmat iskelmäkappaleet oman, Mestareiden jäljissä –nimisen konserttikiertueensa ohjelmistoon.

-    Me olemme halunneet tuoda nämä meille kummallekin niin tärkeät ja tutut laulut jälleen estradeille yleisön kuultavaksi. Vertailua alkuperäisiin esityksiin on kai mahdotonta kokonaan välttää, mutta meidän versiomme näistä ikivihreistä lauluista ovat luonnollisesti meidän näköisiämme tulkintoja vaikkakin mestareiden esityksiä huolella vaalien ja kunnioittaen, Ilkka Koivula sanoo.

-    Olan ja Topin ikivihreät laulut elävät kautta aikojen. Aikuisyleisö muistaa nostalgisten kappaleiden melodiat ja kertosäkeet vaikka niitä niin valitettavan harvoin enää radiossa kuulee. Me esitämme niitä suurella sydämellä ja kaiken ammattitaitomme likoon pannen, Jani Koskinen jatkaa.

Konserteissa Koivulaa ja Koskista säestää arvostetuista studiomuusikoista koottu yhtye.

Konsertin kesto n. 2h 30min, sisältää väliajan.

Järjestäjä: RH-Entertainment Oy

Aikataulu ja liput

Päivä: Ke 08.04.2020 klo 19.00
Sibeliustalon Pääsali
Liput: 38,50 € / 33,50 €

(sis. lippu.fi:n palvelumaksun)

Loppuunmyyty
Peruttu