Keskiviikko, syyskuu 11, 2019 - 19:00

Naurua kolmannella

Konsertissa kuullaan ja nähdään suomalaista huumorimusiikkia yhdeksältä vuosikymmeneltä, Alfred J. Tannerista Juha Vainioon. Historian siipien havinasta huolimatta pääpaino musiikkiesityksissä on 60-luvun jälkeen syntyneissä ja Repe Helismaan, Veikko Lavin, Jaakko Tepon, Vexi Salmen ,Gösta Sundqvistin, ja Lapinlahden Lintujen tunnetuksi tekemissä klassikoissa satunnaisia huumorin tähdenlentojakaan unohtamatta. Sisältöpuolen osuus on kuitenkin alati muokkausvaiheessa, joten oikeus muutoksiin pidätetään!

Esiintyjät ovat kolme tenoria Martti Suosalo, Mikko Kivinen ja Otto Kanerva. Sovitukset tekee ja nelihenkistä orkesteria johtaa Kalle Torniainen.

Vaikka perinteitä kunnioitetaankin kovasti paljon, tuodaan esitykset savolais- ja savottahuumorista lähemmäs tätä päivää niin Uuden Iloisen Teatterin kuin Yleisessä saunassa –konserttien taltioinneista tutuilla uusilla ja välillä yllättävilläkin sovituksilla. Tyyliin ja esitystapaan vaikuttaa myös se, että laulajilla on vahva teatteritausta ja ramppihuumeeseen verrattava näyttämökokemus.

Lavalla soittavat pelimannit ovat ammattitaidoltaan ehdotonta suomalaista kärkikaartia.

Konsertin kesto n. 2h 15min, sisältää väliajan.

Järjestäjä: Lahden Sibeliustalo

Show & Dinner

Täydennä konserttielämystäsi Show & Dinner -paketilla! 79,50 €:n ruokailupaketti sisältää konserttilipun, maittavan illallisbuffetin Ravintola Lastussa ja naulakkopalvelun. Ruokailu alkaa klo 17.

Maalaissalaattia paistetuista tateista ja ilmakuivatusta kinkusta L, G
BBQ-marinoitua maalaiskanaa M, G
Luomulinssi-tofusalaattia M, G, V
Tomaatti-sipulisalaattia M, G, V
Fetajuustoa VL, G
Focaccialeipää ja basilika-kaprislevitettä M
**
Hirviwallenberg ja tummaa puolukkakastiketta M, G
Maa-artisokkaperunaa L, G
Linssi-kasvispihvejä ja paahdettua kurpitsaa M, G, V
Puolukkasmetanaa L, G
**
Luomukahvia ja luomuteetä

 

Aikataulu ja liput

Päivä: Ke 11.09.2019 klo 19.00
Sibeliustalon Pääsali
Liput: 38,50 €
79,50 € / Show & Dinner

(sis. lippu.fi:n palvelumaksun)