PIDÄ HUOLTA - Kaartin soittokunta vieraanaan Brädi & Diandra

Keskiviikko, syyskuu 5, 2018 - 19:00

PIDÄ HUOLTA - Kaartin soittokunta vieraanaan Brädi & Diandra

Musiikkia korville ja sydämelle

Kaartin soittokunta tuo moneen taipuvan kokoonpanonsa jälleen Lahden Sibeliustaloon! Maamme vanhin ammattiorkesteri on tällä kertaa kutsunut mukaansa lavalle lahtelaisräppäri Brädin ja valovoimaisen laulajalahjakkuuden Diandran.

Menevä viihdekonsertti on täynnä pauhaavia rytmejä ja svengaavia sointuja!
 
Kaartin soittokunta on Suomen vanhin yhtäjaksoisesti toiminut ammattiorkesteri.  Se aloitti toimintansa 1819 ja on toiminut ammattipuhallinorkesterina keskeytyksettä siitä lähtien. Nykyisin soittokunta on 48-henkinen Suomen puolustusvoimien edustussoittokunta, joka esiintyy Puolustusvoimien tilaisuuksien lisäksi valtiollisissa edustustilaisuuksissa kuten valtiovierailuilla ja Tasavallan presidentin itsenäisyyspäivän vastaanotolla.

 

Brädi (Kari Härkönen, s. 1979) on pitkän linjan lahtelainen rap-artisti, joka otti ensiaskeleensa suomalaiseen hiphop-skeneen vuosituhannen vaihteessa 5th Element-kollektiivin puitteissa. Lahtelaisen hiphopin kivijalan valaneen ryhmän nimissä julkaistiin aikanaan kolme omakustanne-albumia ja järjestettiin menestyksekkäitä hiphop-tapahtumia vuosien ajan.  5th Elementissä toimivat mm. Cheek ja TS, joiden kanssa yhteinen musiikkimaku ja tavoitteet johtivat myös Brädin Herrasmiesliiga-yhtyeen perustamiseen 2000-luvun alkupuolella. Miehellä on yli kymmenen vuoden kokemus suomalaisesta hiphop-kentästä sekä lähes vertaansa vailla oleva määrä vuosien keikkailun tuomaa kokemusta ja karismaa.

 

Diandra on yksi Suomen valovoimaisimmista naisartisteista. Diandra on tullut yleisölle tutuksi Idols-voittonsa lisäksi myös Tähdet, tähdet sekä The Voice Kids -ohjelmista. TV-esiintymisten, kahden soololevyn ja joululaulu-albumin lisäksi Diandran upeaa ääntä on kuultu myös mm. Mikael Gabrielin, Uniikin sekä Cheekin hittisingleillä.

 

​Kesto n. 2 tuntia, sisältää väliajan.

 

Järjestäjä: Lahden Sibeliustalo

 

Konsertti on osa Lahden Messukeskuksessa 7.-8.9.2018 järjestettävää Kokonaisturvallisuus 2018 -tapahtumaa. http://www.kokonaisturvallisuusmessut.fi

 

Aikataulu ja liput

Päivä: Ke 05.09.2018 klo 19.00
Sibeliustalon Pääsali
Liput: 34,50 / 29,50 €
34,50 € / peruslippu
29,50 € / opiskelija / työtön / varusmies / lapsi

(sis. lippu.fi:n palvelumaksun)