Torstai, lokakuu 24, 2019 - 19:00

Reijo Taipale -muistokonsertti

Reijo Taipaleen muistokonserttien kiertue lokakuussa

Suomalaisen musiikin legendaa Reijo Taipaletta muistellaan ainutlaatuisessa konsertissa Sibeliustalolla 24.10.2019

Suomalaisen iskelmätaivaan suursuosikin, Reijo Taipaleen muistokonserttien kiertue nähdään lokakuussa suurimpien kaupunkien konserttisaleissa. Mukana on suuri joukko tähtiartisteja, kuten Saija Tuupanen, Erika Vikman, Susanna Heikki, Simo Silmu, Kauko Simonen, Dimitri Keiski, Marco Lundberg sekä Reijo Taipaleen tyttärentytär Senja Myller. Artistikaarti vaihtelee konserttikohtaisesti. Kiertueen juontajina toimivat Susanna Heikki ja Tarja Närhi.

Säestävänä orkesterina on Reijo Taipale -juhlaorkesteri kapellimestarinaan harmonikkamestari Jani Helenius. Taipale ja Kari Tapio olivat hyviä ystäviä, ja orkesteri koostuukin Taipaleen ja Kari Tapion taustayhtyeiden muusikoista.

Kiertueelle osallistuva Senja Myller, Reijo Taipaleen lapsenlapsista nuorin, tähtää musiikkiuralle ja on jo nähty mm. Idols-kilpailussa TV:ssä. – Isoisäni on ollut minulle esikuva, niin musiikillisesti kuin muutoinkin. Minulle on suuri kunnia päästä mukaan esiintymään hänen muistokiertueelleen ja päästä esittämään hänen tunnetuksi tekemiään lauluja, Myller kertoo.

Pro Finlandia -mitalilla ja lukuisilla muilla huomionosoituksilla palkittu Taipale menehtyi 79-vuotiaana viime huhtikuussa. Hänen levytysuransa alkoi vuonna 1962 kappaleilla Aila ja Yön hetket. Taipaleen muita ikimuistoisiksi tekemiä lauluja olivat mm. Satumaa, Tähdet meren yllä, Tango Humiko, Sateen tango, Onnen maa ja Elämän parketeilla.

Reijo Taipaleen muistokonserttien kiertue:
19.10. Kulttuuritalo, Helsinki
20.10. Tampere-talo, Tampere
23.10. Logomo, Turku
24.10. Sibeliustalo, Lahti

Lahden Sibeliustalon konsertissa esiintyy seuraava kokoonpano:
Artistit: Kauko Simonen, Dimitri Keiski, Marco Lundberg, Susanna Heikki, Simo Silmu, Tommi Soidinmäki, Erika Vikman ja Jani Jalkanen sekä Reijo Taipaleen tyttären tytär Senja Myller. Mukana myös tähtiviulusti Satu Savioja.
Juontajat: Susanna Heikki ja Tarja Närhi
Orkesterina on Reijo Taipale juhlaorkesteri kapellimestarinaan harmonikkamestari Jani Helenius.

Kesto: 2h, sis.väliaika

Järjestäjä: Lahden Sibeliustalo 

 

Aikataulu ja liput

Päivä: To 24.10.2019 klo 19.00
Sibeliustalon Pääsali
Liput: 39 €
35 € / ryhmälippu (min. 10 hlöä)
Loppuunmyyty!

(sis. lippu.fi:n palvelumaksun)

Loppuunmyyty