Rytmiklubi Lastu

Sibeliustalossa Vesijärven rannan puolella on sisäänkäynti Ravintola Lastuun, joka muuttaa muotoaan noin kerran kuukaudessa tunnelmalliseksi klubiravintolaksi. Rytmiklubi Lastun keikkaillat ovat aikuiseen makuun sopivia intiimejä ja tunnelmallisia. Ovet klubille aukeavat

Rytmiklubi Lastu

Rytmiklubi Lastu

Rytmiklubi Lastu

Sibeliustalossa Vesijärven rannan puolella on sisäänkäynti Ravintola Lastuun, joka muuttaa muotoaan noin kerran kuukaudessa tunnelmalliseksi klubiravintolaksi. Rytmiklubi Lastun keikkaillat ovat aikuiseen makuun sopivia intiimejä ja tunnelmallisia.

Ovet klubille aukeavat klo 20 ja keikat alkavat pääsääntöisesti noin klo 21. Rytmiklubi Lastussa on 140 asiakaspaikkaa. Klubille on ikäraja K18.

Keikalla ovat ensimmäisen toimintavuoden aikana käyneet mm. Dave Lindholm Solo, Tuomari Nurmio Solo, Emma Salokoski Ensemble, Erja Lyytinen Band Unplugged ja M.A. Numminen & Pedro Hietanen. Kenet Sinä haluaisit nähdä Rytmiklubilla seuraavaksi? Kerro meille perusteltu ehdotuksesi!

Katso tulevat Rytmiklubi Lastun keikat.

Rytmiklubin illallismenu

Rytmiklubi Lastussa on tarjolla kevyt illallismenu, josta kannattaa tulla nauttimaan hyvissä ajoin. Menussa suositaan sesonkien mukaista luomu- ja lähiruokaa tuoreista raaka-aineista. Rytmiklubi Lastun menu vaihtuu sesongin mukaisesti.





  • Rytmimenu

    Vuohenjuusto-paprika
    Paahdettua vuohenjuustoa, paprikahilloa, melonia ja salaattia
    *patonkia
    10,50 €

    Tomaatti-pesto
    Tomaattikeittoa ja pestokastiketta
    *patonkia
    9,50 €

    Kolmen possun burgeri
    Possunpihvi, nyhtöpossua  ja pekonia
    *BBQ-kastiketta ja smetanaa
    14,50 €

    Quorn-peruna
    Quorn-kasvistäytteinen uuniperuna ja salaattia
    12,50 €

    Mangojuustokakkua
    9,50 €

  • Rytmijuomat

    Oluet

    Karjala III-olut
    Karjala on kullanvärinen, runsaasti vaahtoava, vahva lager-olut.

    Karjala Terva
    Pehmeästi tervanmakuinen, täyteläinen ja vahvaluonteinen lager.

    Sininen
    Sininen on aito suomalainen lager, jota valmistettiin ensimmäisen kerran jo vuonna 1935. 

    Marsalkka luomuvehnä olut
    Marsalkka Luomuvehnä on suodattamaton vehnäolut, joka hurmaa raikkaan hedelmäisellä maullaan.

    Teerenpeli Luomuleevi
    Teerenpelin Luomuleevin maku on raikas ja maltainen; jälkimaussa miellyttävä humalan puraisu.

    Stallhagen Delikat
    Stallhagen Delikat on kuivahko olut, jossa hienoinen makeus ja humalan katkeruus muodostavat hienon, raikkaan maun.

    Alkoholittomat oluet

    Bucler
    Buckler on runsasvaahtoinen, kevyesti humaloitu ja kauniin kellertävän värinen aito lager.

    Lapin Kulta Arctic Malt 0,0%
    Runsasvaahtoinen olut on maultaan hedelmäinen ja hiukan sitruksinen sekä väriltään kauniin kuparinen

    Krombacher Weizen
    Viljankeltainen, samea, kevyt, miedosti humaloitu, hedelmäinen, kuivatun banaaninen, viljainen, hennon sitruksinen, raikas

    Siiderit

    Upcider kuiva omena
    Raikas, kuiva omenasiideri.

    Happy Joe Dry Apple
    Kuiva omenasiideri, jonka valikoidut raaka-aineet takaavat tunnistettavan ja aidon omenan maun.

    Happy Joe Oakwood Apple
    Maustettu kuiva siideri, jonka runsas ja täyteläinen maku syntyy ripauksesta tammitynnyrin aromeja.

    Long drink juomat

    Hartwall Original Long Drink
    Aito ja alkuperäinen ginistä ja greippijuomasta valmistettu long drink.

    Hartwall Original Long Drink Granberry
    Karpalolla maustettu ja gini-pohjaan valmistettu long drink.

    Smirnoff Ice
    Makea vodkapohjainen ja sitruunanmakuinen juoma.

    Valkoviinit

    Les Vignerons, Ranska
    Rypäleet: Muscat, Viognier
    Kuiva, hedelmäinen, aromikas, tasapainoinen

    Parés Balta Blanc de Pacs / D.O Penedes Espanja
    Rypäleet: Macabeo, Xarello, Parellada
    Kuiva, raikas, hedelmäinen

    Luomuviini

    Vicente Gadia Organic
    Rypäle: 100% Verdejo
    Kuiva, raikas, pehmeä, sitrusta, omenaa, tasapainoinen

    Punaviinit

    Les Vignerons, Ranska
    Rypäleet: Grenache Pinot Noir
    Keskitäyteläinen, kypsää hedelmää, pehmeä ja mehukas

    Parés Balta Mas Petit  / D.O Penedes, Espanja
    Rypäleet: Cabernet Sauvignon, Garnacha
    Runsas, elegantti, moniulotteinen

    Luomuviini

    Vicente Gandia Organic
    Rypäle: 100% Tempranillo
    Keskitäyteläinen, hillomainen, punaherukkaa, eukalyptusta, luumua

Kokoustila - Pääsali

Kerros: 1-3
Max: 1229
Sibeliustalon Pääsali

Pääsalin harmoninen värimaailma ja maailmankuulu akustiikka tarjoavat viihtyisät puitteet myös suurille kokouksille,...

Kokoustila - Metsähalli

Kerros: 1. krs
Max: 1500

Metsähalli on Sibeliustalon sydän, joka yhdistää talon eri osat toisiinsa. Arkkitehtien Hannu Tikan ja Kimmo Lintulan ajatuksissa Metsähalli imitoi...

Kokoustila - Puusepän Sali

Kerros: 2. krs
Max: 650
Sibelistalon Puusepän sali näyttävänä kokoustilana (Cleantech Venture Day 28.10.2014)

Yli 100-vuotiaasta tehtaasta saneerattu Puusepän Sali sijaitsee Sibeliustalon toisessa kerroksessa. Se on muuntautumiskykyinen monitoimitila...

Kokoustila - Puusepän Verstas

Kerros: 1. krs
Max: 200
Sibeliustalon Puusepän Verstas toimii valokuvanäyttelyn tilana

Puusepän Verstas on Sibeliustalon vanhassa tehdasosassa oleva monitoimitila. Se muuntuu sekä seminaari-, kokous-, ja lounge-tilaksi ett...

Kokoustilat - Kongressisiipi

Kerros: 1. krs
Max: 30-150
Lahden Sibeliustalon Kongressisiipi - Kokoustila Kuusi

Kongressisiivessä kokous lähtee lentoon. Kokousvieras tuntee puun ja näkee veden. Kaikista tiloista avautuu ilta-aurinkoon antava...

Kokoustila - Saunakabinetti

Kerros: 4. krs
Max: 30
Sibeliustalon saunakabinetti

Korkealla vanhassa osassa sijaitsevasta kabinettitilasta on jännittävä näköala Metsähalliin sen oksiston tasolta....

Finlandia-klubi

Kerros: 2. krs
Max: 650

Finlandia-klubilla esiintyvät kotimaisen populaarimusiikin huiput. Klubi tarjoaa musiikkielämyksiä rock-uskottavassa ympäristössä inhimilliseen...