Keskiviikko, huhtikuu 24, 2019 - 19:00

Saikkua, kiitos!

Vitsikolmikko Mikko Kivinen, Ville Keskilä ja Kalle Pylvänäinen naurattivat Sibeliustalon loppuunmyydyssä Pääsalissa lokakuussa 2018. Nauru raikasi niin lujaa, että esitys nähdään Pääsalissa uusintana jälleen keväällä.

Ympäri Suomea esitetty, stand up -koomikko Ismo Leikolan ja Kalle Pylvänäisen kirjoittama iloittelu on muutamassa vuodessa kerännyt maanlaajuisesti uskomattoman määrän esityksiä ja yleisöä.

Otto Kanervan ohjaaman esityksen aihe on kaikille suomalaisille tuttu: terveys ja sairaus; terveyskeskukset ja sairaalat; lääkärit, potilaat ja sairaanhoitajat. Nauru on kaikunut ympäri Suomea ja vähän ulkomaillakin.

Loistavat näyttelijät Mikko Kivinen, Ville Keskilä ja Kalle Pylvänäinen esiintyvät useissa  rooleissa nauruhermoja kutkuttavasti. Eikä naurulle tuntuisi olevan loppua. Kiiruhda siis pikaisesti lippuluukulle. 90 000 katsojaa ei voi olla väärässä tämän naurupommin suhteen!

Kesto n. 2 tuntia, sisältää väliajan.
 

Show & Dinner

Täydennä konserttielämystäsi Show & Dinner -paketilla! 74,50 €:n ruokailupaketti sisältää konserttilipun, maittavan illallisbuffetin Ravintola Lastussa ja naulakkopalvelun. Ruokailu alkaa klo 17.

Menu:
Vihersalaattia M, G
Savustettua punajuurta ja paahdettua vuohenjuustokreemiä L, G
Portterimarinoitua ohraa ja savukinkkua M
Valkosipulikurkkuja M, G
Salsa verde M, G
Sibeliustalon Ipa-leipää ja voita L
**
Pekoniin käärittyä maalaiskanaa M, G
Lämmintä kasvissalaattia M, G
Kimchiä M, G
**
Suklaata ja vadelmaa L, G

Ostitko jo lipun, maistuisiko VIP-kohtelu illallisineen? Ota yhteys ravintolaan: Marika.Haukkajarvi@sibeliustalo.fi

 

Järjestäjä: Lahden Sibeliustalo

Aikataulu ja liput

Päivä: Ke 24.04.2019 klo 19.00
Sibeliustalon Pääsali
Liput: 35 €
74,50 € / Show & Dinner

(sis. Lippu.fi:n palvelumaksun)

Tilaamalla väliaikatarjoilut ennakkoon, pääsette nauttimaan kiireettömästä väliajasta. Tarjoilut voi maksaa... Lue lisää
Kävijäinfo, Sibeliustalo Lahti
Aukioloajat Sibeliustalo on avoinna ma-pe klo 8-17 ja viikonloppuisin tuntia ennen tilaisuuden alkua. Katso Sibeliustalon lipunmyynnin... Lue lisää
Aukioloajat Lipunmyynti avoinna ma-pe klo 12-17, konserttipäivinä ohjelman alkuun asti, päiväkonserteissa ja viikonloppuisin... Lue lisää