Torstai, maaliskuu 26, 2020 - 19:00

Sinfonia Lahti: Juhlakonsertti

Suomen hallitus on linjannut, että kaikki yli 500 henkilön tapahtumat tulisi perua tai siirtää olemassa olevan koronavirustilanteen vuoksi. Aluehallintovirastot ovat 13.3.2020 antaneet määräykset, joiden mukaan yli 500 hengen yleisötilaisuudet sekä sisä- että ulkotiloissa kielletään uuden koronaviruksen aiheuttaman infektion (covid-19) leviämisen ehkäisemiseksi. Määräykset koskevat kaikkia Manner-Suomen kuntia ja ovat voimassa tartuntatautilain mukaisesti yhden kuukauden eli 12.4.2020 klo 24 asti. Määräys astui voimaan välittömästi.

Sinfonia Lahden konserttien peruutuspäätös noudattaa AVIN:n viranomaisohjeita ja orkesterin konsertit on peruttu toistaiseksi 12.4.2020 asti. Muiden Sinfonia Lahden kevään konserttien osalta lipunmyynti jäädytetään, ja tässä poikkeustilanteessa asiakas voi palauttaa myös 12.4. jälkeen järjestettävän konsertin lipun.

Jo lunastetut konserttiliput maksetaan asiakkaille takaisin. Lippurahojen palautuksista vastaa Lippupiste ja niitä voi hakea verkkolinkin kautta:
web.lippu.fi/palautus tai postitse

Lippupiste Oy / ”Tapahtuman nimi” palautus
Kalevankatu 2 (B-talo)
33100 Tampere

Lippupiste päivittää myös lippu.fi -tapahtumasivuille ohjeita tapahtumien peruutustilanteissa toimimiseen. Tällä hetkellä käsittely vie varmastikin normaalia enemmän aikaa, pyydämme kärsivällisyyttä.

 

 

JUHLAKONSERTTI                                                                    
Sinfonia Lahti 70 vuotta - Sibeliustalo 20 vuotta

Dima Slobodeniouk, kapellimestari
Dominante & Murtosointu -kuorot
Tuuli Lindeberg, sopraano
Okka von der Damerau, mezzosopraano
Niall Chorell, tenori
Luiz-Ottavio Faria, basso

Ludwig van Beethoven: Missa solemnis

klo 17.45 Puusepän Sali
Juhlaluento / Erkki Liikanen

klo 18.30 PRELUDI Metsähallissa / Lahden konservatorio                                                 

Ludwig van Beethovenin viimeisiin kuuluvaa suurteosta saa kuullakseen vain harvoin, mutta nyt se onnistuu, kun Sinfonia Lahti juhlistaa 70-vuotispäiväänsä ylikapellimestari Dima Slobodenioukin johdolla. Beethovenin yhdeksättä sinfoniaa enteilevän teoksen mittasuhteet hakevat vertaistaan Bachin ja Händelin mestariteoksista niin taiteellisesti kuin tunteellisesti, ja silti se seisoo tukevasti omilla jaloillaan. Lähes 90-minuuttinen orkesterimessu osoittaa todellista yhteisvoimaa sekä täydeltä orkesterilta, neljältä laulusolistilta että suurelta sekakuorolta.

Konsertin kesto n. 90 minuuttia, ei väliaikaa.

Aikataulu ja liput

Päivä: To 26.03.2020 klo 19.00
Sibeliustalon Pääsali
Liput: 30-24 € aikuiset
25-20 € eläkeläiset
8 € lapset, opiskelijat ja työttömät

(sis. Lippu.fi:n palvelumaksun)

Loppuunmyyty
Peruttu