Perjantai, maaliskuu 20, 2020 - 20:00

Sinfonia Lahti: Ukkonen

Suomen hallitus on linjannut, että kaikki yli 500 henkilön tapahtumat tulisi perua tai siirtää olemassa olevan koronavirustilanteen vuoksi. Aluehallintovirastot ovat 13.3.2020 antaneet määräykset, joiden mukaan yli 500 hengen yleisötilaisuudet sekä sisä- että ulkotiloissa kielletään uuden koronaviruksen aiheuttaman infektion (covid-19) leviämisen ehkäisemiseksi. Määräykset koskevat kaikkia Manner-Suomen kuntia ja ovat voimassa tartuntatautilain mukaisesti yhden kuukauden eli 12.4.2020 klo 24 asti. Määräys astui voimaan välittömästi.

Sinfonia Lahden konserttien peruutuspäätös noudattaa AVIN:n viranomaisohjeita ja orkesterin konsertit on peruttu toistaiseksi 12.4.2020 asti. Muiden Sinfonia Lahden kevään konserttien osalta lipunmyynti jäädytetään, ja tässä poikkeustilanteessa asiakas voi palauttaa myös 12.4. jälkeen järjestettävän konsertin lipun.

Jo lunastetut konserttiliput maksetaan asiakkaille takaisin. Lippurahojen palautuksista vastaa Lippupiste ja niitä voi hakea verkkolinkin kautta:
web.lippu.fi/palautus tai postitse

Lippupiste Oy / ”Tapahtuman nimi” palautus
Kalevankatu 2 (B-talo)
33100 Tampere

Lippupiste päivittää myös lippu.fi -tapahtumasivuille ohjeita tapahtumien peruutustilanteissa toimimiseen. Tällä hetkellä käsittely vie varmastikin normaalia enemmän aikaa, pyydämme kärsivällisyyttä.

 

 

UKKONEN
Sinfonia Lahti
József Hárs, kapellimestari
Katja Ståhl, haastattelu

Simo Santapukki: Sinfoninen runo ”Ukkonen”

Konsertin alussa Simo Santapukkia haastattelee Katja Ståhl ja konsertin jälkeen Santapukki tavattavissa Metsähallissa.

Simo Santapukin sinfoninen runo Ukkonen saa kantaesityksensä Sibeliustalossa 16.1.2020. Suuren kysynnän vuoksi teoksesta järjestetään lisäesitys Sibeliustalossa pe 20.3.2020 klo 20. Esityksen alussa kirjailija, toimittaja Minna Lindgren haastattelee säveltäjä Santapukkia.

Santapukki kuvaa sinfonista teostaan seuraavasti: ”Ukkonen on sinfoninen orkesteriteos, joka syntyi Suomen luonnon ja elämän inspiroimana. Kolmiosaisen teoksen jyrähdykset ja salamat osuvat pääosin toisen osan satumetsään. Sävelkuvauksen tarinallinen avain löytyy finaalin viimeisestä teemasta.”

Konsertin kesto noin 1 h.

Aikataulu ja liput

Päivä: Pe 20.03.2020 klo 20.00
Sibeliustalon Pääsali
Liput: 20 €

(sis. lippu.fi:n palvelumaksun)

Loppuunmyyty
Peruttu