Perjantai, huhtikuu 17, 2020 - 20:30

Turmion Kätilöt, S-TOOL

Turmion Kätilöt iskee jälleen!

Keväällä 2020 luvassa mm. uusi albumi, napakka Suomen-kiertue ja jäähallikeikka Helsingissä! Maailman merkittävin metallilevy-yhtiö Nuclear Blast julkaisee Turmion Kätilöiden albumin 17. huhtikuuta. Kiekko ilmestyy samanaikaisesti 36 maassa. Global Warning -levyä juhlitaan kevään keikoilla Suomessa.

Seitsemästä esiintymisestä viimeinen on samalla bändin suurin ja mahtavin show koskaan. Perjantaina 30. huhtikuuta Helsingin jäähallin Blackboxissa vappua ottavat vastaan Turmion Kätilöt sekä Lord of the Lost, Proteus ja Lähiöbotox.

Festivaalikesän 2020 jälkeen Turmion Kätilöt "hyppää yhteiseen keikkabussiin" Nightwishin kanssa ja esiintyy marras- ja joulukuun aikana useissa Euroopan maissa. Viiden kultalevyn, kahden platinasinglen ja muiden jalometallia saavuttaneiden julkaisujen jälkeen Suomessa Turmion Kätilöt on nyt valmiina pistämään maailman myyntitilastot uusiksi.

Metalliyhtye S-TOOL palaa keikkatauolta ja kiertää maalis-huhtikuussa Suomessa uuden keväällä ilmestyvän albumin myötä. Ville Laihialan johtama S-TOOL julkaisi hienon vastaanoton saaneen debyyttialbuminsa ”Tolerance 0” syksyllä 2017 ja levyltä lohkaistut singlet ”Shovel Man”, "Your Despiser No. 1” ja ”Hammering” saivat hienosti radiosoittoa. Sentencedin ja Poisonblackin keulilta tutun Laihialan lisäksi yhtyeessä vaikuttavat mm. Entwinesta tunnettu rumpali Aksu Hanttu sekä Lullacryssä vaikuttaneet basisti Kimmo Hiltunen ja kitaristi Sami Leppikangas.

Ikärajaton keikka, erikseen rajattu anniskelualue.

Ovet auki klo 20
S-TOOL klo 20.30
Turmion Kätilöt klo 21.15

Aikataulu ja liput

Päivä: Pe 17.04.2020 klo 20.30
Finlandia-klubi
Liput: 26,50 € ennakkoon / 31,50 € ovelta

(sis. lippu.fi:n palvelumaksun)