Keskiviikko, kesäkuu 11, 2014 - 18:00

Uriah Heep (UK)

Yksi brittirockin legendoista, Uriah Heep, tulee tekemään ainutlaatuisen keikan Sibeliustalon Metsähallissa kesäkuun  11. päivä. Uriah Heep on brittiläinen progressiivinen hard rock -yhtye, joka perustettiin vuonna 1969 ja on edelleen aktiivinen. Nimensä yhtye otti Charles Dickensin romaanissa David Copperfield esiintyneestä samannimisestä hahmosta.

Kappaleet Easy Livin´, Lady in Black, Gypsy, July Morning tai  Look at Yourself herättävät varmasti muistoja vuosien varrelta. Bändin nykyisessä kokoonpanossa on jäljellä yksi alkuperäisjäsen,
kitaristi Mick Box. Bändi on viimeksi esiintynyt Lahdessa Jazztorilla vuonna 2008. Yhtyeeltä ilmestyy nyt kesäkuussa uusi Outsider-levy.

Bändin viralliset nettisivut: www.uriah-heep.com
Suomalaiset fanisivustot: www.uriah-heep.fi

Lämppärinä Pauli Hauta-Aho.

Pauli Hauta-aho on The Blanko-yhtyeen kitaristi-laulaja ja laulunkirjoittaja, sekä tuttu myös yhtyeistä, kuten Leningrad Cowboys ja Sleepy Sleepers. Hän voitti Lahen Elmun järjestämän vuoden 2013 päijäthämäläinen musiikintekijä -yleisöäänestyksen, sekä tuli YleX:n ja Rumban Suomen paras kitaristi -äänestyksessä toiseksi vuonna 2010.

Pauli esiintyy myös yksin akustisen kitaran kera. Hän luo biiseistä hetken fiilikseen pohjautuvia omia versioita yrittääkseen saavuttaa hetkessä elämisen tunteen, jolloin jokaisen esityksen erilaisuus on kaikkeudessaan palkitseva kokemus – myös kuulijalle.

Tapahtuma klo 18-24. K18, ei istumapaikkoja.

Illan aikataulu:
klo 18 ovet auki Metsähallin ja Feel Food -buffet
n. klo 19 Pauli Hauta-aho
n. klo 20 Uriah Heep

 

Feel Food show-buffet

Tarjolla klo 18-20 Ravintola Lastussa.

Kesäistä salaattia
*vihreää caesarsalaattia
Varhaisperunasalaattia

Lämmintä broileri-kasviswokkia
Makkarapannu

Mansikka-raparperitiramisu

20 € / hlö

Varaukset:ravintolatatsibeliustalo.fi

Aikataulu ja liput

Päivä: Ke 11.06.2014 klo 18.00
Metsähalli
Liput: 39,50 €
34,50 € S-etukortilla

(sis. palvelumaksun)

Loppuunmyyty
Peruttu