Tietosuoja ja yksityisyys

Päivitetty viimeksi: 22.5.2018 Tietosuojasi on meille tärkeää ja olemme sitoutuneet suojaamaan käyttäjiemme yksityisyyttä. KOKO Lahti Oy käsittelee henkilötietojasi liiketoimintansa tarpeisiin sekä tarjoamiensa palveluiden toimittamiseen. Voimme myös käyttää henkilötietoja viestiäksemme kanssasi.

Tietosuoja ja yksityisyys

Tietosuoja ja yksityisyys

Päivitetty viimeksi: 22.5.2018

Tietosuojasi on meille tärkeää ja olemme sitoutuneet suojaamaan käyttäjiemme yksityisyyttä. KOKO Lahti Oy käsittelee henkilötietojasi liiketoimintansa tarpeisiin sekä tarjoamiensa palveluiden toimittamiseen. Voimme myös käyttää henkilötietoja viestiäksemme kanssasi. Keräämme ainoastaan käyttötarkoituksen kannalta tarpeellisia henkilötietoja. Käsittelemme henkilötietoja vain ennalta määriteltyihin käyttötarkoituksiin.  

Jaamme henkilötietojasi luvallasi tai jos se on tarpeen, jotta voimme suorittaa tehtäviä, tarjota palveluita tai noudattaa lainsäädännöstä tulevaa velvoitetta. Jaamme henkilötietoja myös KOKO Lahti Oy:n konserniyhtiöiden ja tytäryhtiöiden sekä puolestamme toimivien osapuolten kanssa tarpeen mukaan esimerkiksi lain niin vaatiessa tai vastauksena juridiseen prosessiin.

KOKO Lahti -konserniin kuuluvat yhtiöt voivat käsitellä henkilötietoja kulloinkin voimassaolevan henkilötietolainsäädännön mukaisesti. Voimme myös ulkoistaa henkilötietojen käsittelyn osittain kolmannelle osapuolelle, jolloin takaamme sopimusjärjestelyin, että henkilötietoja käsitellään kulloinkin voimassa olevan henkilötietolainsäädännön mukaisesti ja muutoin asianmukaisesti.

Emme pääsääntöisesti siirrä henkilötietojasi EU:n tai ETA:n ulkopuolelle. Jos siirrämme henkilötietoja EU:n tai ETA:n ulkopuolelle, huolehdimme henkilötietojen suojan riittävästä tasosta muun muassa sopimalla henkilötietojen luottamuksellisuuteen ja käsittelyyn liittyvistä asioista lainsäädännön edellyttämällä tavalla, esimerkiksi Euroopan komission hyväksymiä mallisopimuslausekkeita käyttäen.

Säilytämme henkilötietojasi vain niin kauan kuin on tarpeen erikseen määriteltyjen tarkoitusten toteuttamiseksi kulloinkin voimassaolevan lainsäädännön mukaisesti.

Rekisteriselosteemme löydät täältä.





Kokoustila - Pääsali

Kerros: 1-3
Max: 1229
Sibeliustalon Pääsali

Pääsalin harmoninen värimaailma ja maailmankuulu akustiikka tarjoavat viihtyisät puitteet myös suurille kokouksille,...

Kokoustila - Metsähalli

Kerros: 1. krs
Max: 1500

Metsähalli on Sibeliustalon sydän, joka yhdistää talon eri osat toisiinsa. Arkkitehtien Hannu Tikan ja Kimmo Lintulan ajatuksissa Metsähalli imitoi...

Kokoustila - Puusepän Sali

Kerros: 2. krs
Max: 650
Sibelistalon Puusepän sali näyttävänä kokoustilana (Cleantech Venture Day 28.10.2014)

Yli 100-vuotiaasta tehtaasta saneerattu Puusepän Sali sijaitsee Sibeliustalon toisessa kerroksessa. Se on muuntautumiskykyinen monitoimitila...

Kokoustila - Puusepän Verstas

Kerros: 1. krs
Max: 200
Sibeliustalon Puusepän Verstas toimii valokuvanäyttelyn tilana

Puusepän Verstas on Sibeliustalon vanhassa tehdasosassa oleva monitoimitila. Se muuntuu sekä seminaari-, kokous-, ja lounge-tilaksi ett...

Kokoustilat - Kongressisiipi

Kerros: 1. krs
Max: 30-150
Lahden Sibeliustalon Kongressisiipi - Kokoustila Kuusi

Kongressisiivessä kokous lähtee lentoon. Kokousvieras tuntee puun ja näkee veden. Kaikista tiloista avautuu ilta-aurinkoon antava...

Kokoustila - Saunakabinetti

Kerros: 4. krs
Max: 30
Sibeliustalon saunakabinetti

Korkealla vanhassa osassa sijaitsevasta kabinettitilasta on jännittävä näköala Metsähalliin sen oksiston tasolta....

Finlandia-klubi

Kerros: 2. krs
Max: 650

Finlandia-klubilla esiintyvät kotimaisen populaarimusiikin huiput. Klubi tarjoaa musiikkielämyksiä rock-uskottavassa ympäristössä inhimilliseen...

Sibeliustalon Puusepän Sali
Lataa tilaesitteemme ja tutustu KOKO Lahden upeisiin tiloihin. Oli tilaisuutesi suuri tai pieni, löydät meiltä tyylikkäät tapahtumatilat kaikkiin... Lue lisää
Sibeliustalon Pääsalin katsomo
Syksyllä 2019 konserttiohjelmistomme tarjoilee upeita konsertteja ja keikkoja, teatteriesityksiä sekä taidetta moneen makuun. Lataa Sibeliustalon... Lue lisää
Kävijäinfo, Sibeliustalo Lahti
Aukioloajat Olemme suljettuna 1.-28.7. kesällä suoritettavien huoltotöiden vuoksi. Sibeliustalo on avoinna ma-pe klo 8-16 ja ... Lue lisää
Sibeliustalo, Ankkurikatu 7, Lahti
KOKO Lahti Oy Lahden Sibeliustalo Ankkurikatu 7, 15140 Lahti Y-tunnus 1538807-9 Tapahtumapalvelumme (tilojen vuokraus, tapahtumien jä... Lue lisää