Tapahtumatuotanto

Kokonaisvaltainen tapahtumatuotanto

Saammeko tehdä teille tapahtuman Sibeliustalossa? Olemme ammattilaisia järjestämään niin seminaarin, juhlan kuin yleisötilaisuudenkin.

Sibeliustalon tapahtumayksiköllä on vuosien kokemus erilaisten tapahtumien tuottamisesta ja järjestämisestä. Olemme talon ja alueellisten yhteistyökumppaneiden paras asiantuntija, tiedämme miten asiat tulisi tehdä parhaalla mahdollisella tavalla tiloissamme. Järjestämme ammattitaitoisesti kokoukset, kongressit, yritysjuhlat, juhlaseminaarit, yritystapahtumat, gaalaillalliset sekä muut isot tapahtumat, avaimet käteen periaatteella.

Sibeliustalon kokonaisvaltainen tapahtumatuotantopaketti sisältää kaiken mitä onnistuneen tapahtuman rakentamiseen tarvitaan. Me hoidamme ilmoittautumiset, tilat, ravintolatarjoilut, henkilökunnan, ohjelman, tekniikan, messurakenteet, somistuksen ja tarvittaessa myös majoitusvaraukset ja kuljetukset. Kaikki yhdestä paikasta, yhden yhteyshenkilön kautta, alusta loppuun saakka.

Säästät selvää rahaa, sillä kaikki ylimääräiset välikädet jäävät pois. Teemme kaikki tarvittavat järjestelyt ja huolehdimme puolestasi, että asiat toimivat kuten pitää.

Kerro meille millaista tilaisuutta olet järjestämässä ja me tiedämme miten se kannattaa toteuttaa.

 

Asiakkaamme kokemuksia tapahtumatuotannosta

"Sibeliustalolla on hyvä henkilöstö, joka toimii saumattomasti yhteen aina ravintolahenkilökuntaa myöten. Kaikki antavat täyden työpanoksensa asiakkaiden viihtymiseksi. Työntekijät ovat ilahduttavan oma-aloitteisia, meidänkin tapahtumaan ilmestyi pyytämättä mm. opasteita kohtiin, joihin emme edes olleet niitä pyytäneet. Yhteistyö sujui saumattomasti!" Riikka Säikkälä

Tieto Healthcare Welfare Oy järjesti Kumppanuusforum -tapahtuman Sibeliustalossa 28.-29.8.2014.

Tapahtumapalvelun yhteystiedot

Tiia Kuokka

Tapahtumakoordinaattori
050 398 5812
Kokoukset ja juhlat

Anna Salminen

Tapahtumakoordinaattori
050 398 5809
Kokoukset ja juhlat

Satu Clifford

Tapahtumakoordinaattori
050 398 5843
Kokoukset ja juhlat

Tavoitat meidät ma-pe klo 8-16.

sähköposti: etunimi.sukunimi(a)kokolahti.fi
myynti(a)kokolahti.fi