Sibeliustalon ravintolat

Ravintolat

Kanrestan logoSibeliustalon ravintoloista vastaa Kanresta Oy. Ravintoloitsijamme moderni ja kiitelty keittiö valmistaa talon ja sen asiakkaiden tarpeisiin niin aamiaiset, lounaat kuin gaalaillallisetkin. Keittiö panostaa kokonaisuuteen, jossa maku, tuoksu ja visuaalisuus on yhdistetty parhaisiin kotimaisiin raaka-aineisiin. Toiminnan perustana on laadukas ja alusta alkaen itse valmistettu ruoka, joka tarjoaa aitoja ja alkuperäisiä makuja. Menuissa suositaan sesonkien mukaista luomu- ja lähiruokaa tuoreista raaka-aineista.

Kanrestan juuret ovat vahvasti kansanterveyden edistämisessä.
Kanresta Oy on Suomen Kansanterveys-yhdistys ry:n tytäryhtiö. 

Ravintola Lastu

Ravintola Lastussa on 140 asiakaspaikkaa ja siihen kuuluu 80-paikkainen kesäterassi. Lisäksi Lastun parvella on sohva- ja nojatuoliryhmin sisustettu viihtyisä tila 40 henkilölle. Ravintola Lastu palvelee lounasravintolana ma-pe klo 11-14 sekä kahvilana klo 9-15. Juhlapyhinä suljettu. Lastuun katetaan myös ryhmien lounastarjoilut ja konserttien illallis- ja väliaikatarjoilut. Suuremmat tilaisuudet katetaan Metsähalliin, Puusepän Saliin tai Puusepän Verstaalle. 

Katso viikon lounaslista.

Oiva-raportti 2018

Tuohibaari

Tuohibaari

Osana Metsähallia on myös Tuohi-baari, joka tarjoaa konserttien väliajalla katsojille juomaa ja suupaloja. Täältä löytyvät niin herkulliset leivokset kuin suolaiset herkkupalat kahvin seuraksi.

Ravintolan myynnin yhteystiedot

Marika Haukkajärvi

Myynti / Tapahtumakoordinaattori
040 861 7540

ravintolatatsibeliustalo.fi