Anssi Kela - Konserttisalikiertue 2018

Aika: 
La 29.9.2018 klo 19:00
Paikka: 
Sibeliustalon Pääsali
Liput: 
43,50 / 34,50 / 39,50 €
43,50 € / peruslippu
34,50 € / opiskelija, eläkeläinen, työtön (rajoitettu erä)
39,50 € / S-etulippu

(sis. lippu.fi:n palvelumaksun)

Anssi Kela julkaisee uuden studioalbuminsa syyskuun 21. päivä, ja tekee myös paluun lavoille välivuoden jälkeen. Kela suuntaa syksyllä laajalle konserttisalikiertueelle, joka käynnistyy perjantaina 28. syyskuuta Lohjan Laurentius-salista. Sen jälkeen on luvassa keikat Lahdessa, Helsingissä, Oulussa, Kajaanissa, Järvenpäässä, Tampereella, Hyvinkäällä, Turussa, Lappeenrannassa, Kuopiossa ja Ylivieskassa. Kiertue huipentuu Espoon Sellosalliin lauantaina 20. lokakuuta. Lipunmyynti konserttisalikiertueen keikoille käynnistyy maanantaina 14. toukokuuta.

Ahkerasta keikkailutahdistaan tunnettu Anssi Kela on pitänyt välivuotta keikoilta ja taukoa kestääkin syksyyn saakka. Kela kuitenkin odottaa jo lavoille palaamista, ja erityisesti konserttisaleihin palaaminen inspiroi:

”Vuoden 2016 konserttisalikiertue oli yksi pitkän urani kohokohdista. Tunnelma saleissa oli uskomaton. Tuo kiertue muutti käsitykseni siitä, millaisia konserttisalikeikat voivat oikeasti olla: illat olivat samaan aikaan käsinkosketeltavan intiimejä, sekä kohottavan riehakkaita. Olen yli kahden vuoden ajan odottanut mahdollisuutta palata takaisin saleihin, ja olenkin todella innoissani siitä, että vuoden keikkatauon jälkeen paluu lavoille tapahtuu nimenomaan konserttisalikiertueen merkeissä. Luvassa on aivan erityisiä iltoja: musiikkia koko urani varrelta maalattuna paletin kaikilla sävyillä. Nostalgiaa ja tätä päivää, meidän yhteisiä laulujamme. Elämys, jota ei voi kokea kotisohvalla”, kertoo Anssi Kela.

Viime ajat ovat kuluneet tiiviisti studion uumenissa uutta materiaalia luomassa. Vastikään saatiin ensimmäinen maistiainen uudesta musiikista ”Ilves”-singlen muodossa. Biisi on otettu lämpimästi vastaan ja ”Ilves” onkin ehtinyt kerätä jo lähes huimat 235 000 kuuntelukertaa Spotifyssä. Uusia kappaleita on luvassa varmasti myös konserttisalikiertueen settilistaan.

​Konsertin kesto n. 2 tuntia, sisältää väliajan.

Järjestäjä: Live Nation Finland ja Sibeliustalo

Show & Dinner VIP

Oma tila Metsähallissa, yksilöllinen palvelu ja oma kokki!

Ruokailut klo 17.30 alkaen.

Ennen konserttia

Härkäcarpaccio
paistettuja tatteja, pecorinoa ja maa-artisokkakreemiä
tai
Paahdettua vuohenjuusto
karviaishilloketta, savustettua punajuurta ja lehtikaalia
**
Kuhaa Meunière
sitruunaperunaa ja pinaattia
tai
Yrttipaahdettua karitsanpaahtopaistia
palsternakkaa, gini-moussea ja tummaa valkoviinikastiketta

Väliajalla

Suklaakakkua, vadelmaa ja vaniljaa

48€/hlö

Juomapaketti: 32€
sisältäen kauden kuohuviinin, valkoviinin, punaviinin ja avecin
(avec: Soerlie VSOP tai kotimainen pientilan likööri)

Varaa pöytäsi pian!

Varaukset: ravintolatatsibeliustalo.fi / 040 861 7540