BEHM

BEHMin konsertti järjestetään 29.8.2021 kahteen osaan jaettuna klo 15 & 18, jotta tapahtumassa voidaan noudattaa poikkeuskapasiteettia ja viranomaisten turvallisuusohjeita. Konsertit ovat ikärajattomia.

Teemme kaikkemme turvallisen tapahtuman järjestämiseksi ja toteutamme BEHMin konsertit sunnuntaina Sibeliustalon Pääsalissa. Mikäli lippu on päivitetty jo uudelle kellonajalle (klo 15 tai 18), ei paikkavaihdos edellytä asiakkailta toimenpiteitä.

Salissa täytetään ensiksi ala- ja yläpermanto ja sen jälkeen parvet. Jokainen rivi on käytössä. Seurueet ja perhekunnat voivat istua vierekkäin, mutta viereiseen asiakkaaseen / seurueeseen tulee jättää yhden tyhjän tuolin turvaväli. Henkilökuntamme opastaa salissa.

Lipun pääsee päivittämään uudelle kellonajalle osoitteessa lippu.fi/behm-sibeliustalo-lippupaivitys

Jako kahteen pienempään keikkaan vaatii kaikilta lipun ostaneilta toimenpiteitä. Alkuperäiselle keikalle ostetut liput eivät kelpaa sellaisenaan, vaan ne tulee päivittää uudelle kellonajalle.

Päivitä liput – toimi näin:

Liput voi päivittää osoitteessa lippu.fi/behm-sibeliustalo-lippupaivitys

Valitse ensin korvaava keikka. Klikkaa ”Osta lippuja”. Syötä Kampanjakoodi-kenttään alkuperäisen keikkalippusi viivakoodin 20 ensimmäistä merkkiä. Viivakoodi on 22 numeron pituinen, eli jätä kaksi viimeistä merkkiä kirjaamatta.

Mikäli olet vaihtamassa useampaa lippua, paina ”+Lisää seuraava koodi”. Tämän jälkeen klikkaa ”Näytä kampanja”, jonka jälkeen pääset laittamaan uuden pääsylipun ostoskoriin. Etene ostopolussa yhteenvetoon, jossa klikkaamalla ”Osta”-paniketta saat uuden pdf-lipun.

HUOM! Mikäli sinulle on alkuperäiset liput toimitettu uudelleen, päivitäthan lippusi uudelleentoimitettujen lippujen viivakoodilla.

Liput tulee päivittää korvaavalle keikalle la 28.8. klo 12 mennessä. HUOM! Suosittelemme päivittämään liput mahdollisimman nopeasti varmistaaksesi paikkasi juuri haluamaasi konserttiin. Keikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

 

 

Alkaneen vuosikymmenen yhdeksi kiinnostavimmaksi musiikki-ilmiöksi noussut BEHM julkaisi Draaman kaari viehättää -debyyttialbuminsa 18.9.2020. Ennakkoon platinarajan ylittäneeltä albumilta löytyy uusien kappaleiden lisäksi jo julkaistut singlet Hei rakas, Tivolit ja Frida.

”On huojentavaa ja samalla vähän pelottavaa vihdoin saada debyyttialbumi ulos. Se on pitkään odottanut julkaisuaan ja nyt sen aika on vihdoin koittanut. Säveltämisen ja sanoittamisen lisäksi halusin laajentaa osaamisaluettani, joten päätin kirjoittamisen lisäksi myös tuottaa albumille kappaleita yksin. Tämä on kuuloiseni kokonaisuus, ja se on tärkeintä. Live-esiintymiset ovat merkittävässä roolissa luomassa yhteyttä kuulijoihin, enkä malta odottaa, että pääsen kokemaan tämän kokonaisuuden yhdessä yleisön kanssa”, BEHM kertoo.

BEHM on kiistatta yksi 2020-luvun kiinnostavimpia lauluntekijöitä ja debyyttisingle alkaneen vuosikymmenen kuunnelluimpia kappaleita. Hei rakas pysytteli Spotifyn ykkösenä yhteensä 48 päivää, sitä on striimattu yli 13 000 000 kertaa (triplaplatinaa) ja se on ollut radiolistan ykkönen yhteensä 10 viikkoa. Hei rakas löytyy edelleen lähes vuosi julkaisustaan Spotifyn top20 -listalta ja sitä seurannut Tivolit-single on tällä hetkellä Spotifyn sijalla 23. Viime kuussa julkaistu Frida nousi suoraan julkaisustaan Spotifyn sijalle 2, jossa se on pysynyt jo yhteensä yli kolme viikkoa. BEHMin jokainen single löytyy tällä hetkellä myös radiolistan 50 soitetuimman kappaleen joukosta.

Ikärajaton keikka, erikseen rajattu anniskelualue.

Aikataulu ja liput

su 29.8.2021 klo 15.00

Location

Sibeliustalon Pääsali

23 € ennakkoon / 28 € ovelta

(sis. lippu.fi:n palvelumaksun)

Loppuunmyyty