Club for Five – Jouluna 2021

Valtioneuvoston asettamien rajoitusten myötä Sibeliustalo ottaa koronapassin käyttöön kaikissa konserteissa Sibeliustalon Pääsalissa ja Finlandia-klubilla 2.12. alkaen. Koronapassi edellytetään 16-vuotiailta ja sitä vanhemmilta henkilöiltä. Koronapassin käyttö mahdollistaa tapahtumien järjestämisen ilman kapasiteettirajoituksia sekä turvallisen ja vastuullisen toiminnan Sibeliustalossa.

Lue lisää Sibeliustalon turvallisuuskäytännöistä.

 

Suomalaisten rakastamat joululaulut soivat taas kauniimmin kuin koskaan monipuolisen a cappella -lauluyhtye Club For Fiven tulkintoina.

Virtuoottinen viisikko ei suotta ole tullut osaksi tuhansien ihmisten jouluperinteitä. Tänä vuonna sekä konserttisaleissa että kirkoissa vierailevassa Jouluna-konsertissa rauhallinen ja reipas tunnelma aaltoilee estradin mukaisessa sopusoinnussa. Tutulla tinkimättömällä laadulla mukaan mahtuu sekä ihanaa perinteistä että aivan uutta ohjelmistoa.

Pyydämme ystävällisesti huomioimaan, että tämän tapahtuman istumapaikat on laitettu myyntiin yleisörajoitusten ja 2 metrin turvavälien ollessa vielä voimassa.

Yleisörajoitusten poistuttua koko salin istuinkapasiteetti on päästy avaamaan myyntiin. Emme kuitenkaan pysty muuttamaan alkuperäisesti jo myytyjä istumapaikkoja jälkikäteen, emmekä täten voi taata vierekkäisiä istumapaikkoja saman seurueenkaan jäsenille, mikäli jälkikäteen myyntiin avatut istuimet ovat jo varattuja.

Salissa samalla rivillä istuvat katsojat voivat sopia paikanvaihdosta keskenään ennen tapahtuman alkua, mikäli paikan haltijalle vaihto sopii.

Konsertin kesto n. 2 tuntia 15 minuuttia, sisältää väliajan.

Järjestäjä: Lahden Sibeliustalo

Aikataulu ja liput

ti 21.12.2021 klo 19.00

Location

Sibeliustalon Pääsali

45,50 €

(sis. Lippu.fi:n palvelumaksun)