DIVET SHOW – 15-vuotisjuhlashow

Tapahtuma on peruttu. Alla järjestäjän viesti lipunostaneille.

”Valitettavasti huonontunut koronatilanne ja sen vaikutukset Divetin juhlakiertueen myyntiin ja toteutukseen ovat ajaneet tuotannon vaikeaan päätökseen. Tässä tilanteessa meillä ei ole muuta järjellistä vaihtoehtoa, kuin perua juhlakiertue. Kiertue ei enää siirry. Lipunostaneet saavat rahansa takaisin. Divet palaa kiertuelavoille vasta 2023 upeana, mutta varmemmin. Pahoittelemme syvästi faneille tätä raskasta päätöstämme.”
– Divet Production ja W&T Comedy

Pyydämme palauttamaan liput Lippu.fi:n palautussivun kautta 28.2.2022 mennessä.

 

Suomen suosituin ja hulvattomin dragtähti ja impersonaattori Marko Vainio on jo 15 vuoden ajan tuonut suurimmat tähdet ja tähdenlennot kansan eteen estradille. Tämä myös kansainvälisesti palkittu mies ei lepää korkokengissään vaan tuo juhlavuotensa kunniaksi uuden shownsa kaupunkiisi ja luvassa on ennennäkemätön spektaakkeli kuuluisimpien diivojen parissa.

Markon upeiden säärien lisäksi tarjolla on myös ripaus muutakin mieskomeutta silmiemme iloksi. Se on kuulkaas lilat luomille ja lantiopohjalihakset treenille, sillä naurua ei näistä synttäribileistä puutu! Pimpampum ja nähdään juhlashowssa!

K-16.

Kesto n. 2,5 tuntia, sisältää väliajan.

Järjestäjät: Divet Production ja W&T Comedy

Aikataulu ja liput

pe 28.1.2022 klo 19.00

Location

Sibeliustalon Pääsali

40 € / 38 € / 34 €
40 € / rivit 1-8
38 € / peruslippu (muut paikat)
34 € / eläkeläinen, opiskelija, varusmies, työtön
(sis. lippu.fi:n palvelumaksun)

Peruttu