Improryhmä Kolina: Roope & Erkku Live

Aika: 
Ke 17.5.2017 klo 19:00
Paikka: 
Sibeliustalon Pääsali
Liput: 
25 €

(sis. palvelumaksun)

Putouksesta tutut Roope Salminen ja Ernest Lawson:

LIVENÄ SIBELIUSTALOSSA TOUKOKUUSSA

Putouksesta tutut Improryhmä Kolinan näyttelijät Roope Salminen​ ja ​Ernest ”Erkku” Lawson tuovat hillittömän impro-shownsa Lahden Sibeliustalon pääsalin lavalle keskiviikkona 17.5.2017.

ROOPE & ERKKU LIVE on osa kuuden keikan kiertuetta, jonka musiikista vastaa maan parhaaksi impromuusikoksi tituleerattu O​lli Äkräs​ – tunnettu myös Roope Salminen & Koirat- ja Scandinavian Music Group -kokoonpanoista.

ROOPE & ERKKU LIVE -kiertue juhlistaa myös Salmisen ja näyttelijä–tuottaja S​asu Paakkunaisen​ 2007 perustaman Improryhmä Kolinan kymmenvuotista uraa. Kolina on kunnostautunut erityisesti impron viihteellisimmässä, lyhyessä ja sketsimäisessä muodossa, jossa yleisön vaikutusvalta improttuihin kohtauksiin on suuri ja tapahtumien käänteet kirvoittavat katsojat hervottomaan nauruun. Takuuvarmasti, aina.

Kolina on tehnyt liki 1000 keikkaa ja vieraillut niin ravintolaklubeilla kuin ikonisilla suomalaisilla näyttämöillä Finlandia-talosta Hartwall Arenaan. Kolina on myös kahminut liki kaikki lajin palkinnot mukaan lukien impron Suomen mestaruudeksi kutsutun Impromestari -tittelin kolmesti vuosina 2012, 2013 ja 2014.

MTV3:n liveviihdespektaakkeli Putous on Kolina -näyttelijöiden tähänastisen uran jäävuoren huippu.

”Toki Putous on näkyvintä, mitä olemme impronäyttelijöinä tehneet. Pohjimmiltaan impro on kuitenkin livelaji, se on aidoimmillaan ja hauskimmillaan silloin, kuin kaikki katsojat ovat saman katon alla”, korostaa Salminen.

”Kivaa, että Putous esittelee improa viihteen lajina laajemmalle yleisölle. Toivottavasti se innostaa tulemaan myös livekeikoille”, toteaa Lawson. ”Kolinan improamista Putous ei ole muuttanut. Tai on ehkä sen verran, että melkein joka keikalla yleisö tarjoaa tyylilajiksi Putousta!”, hän nauraa.

Kesto noin 2 tuntia, sisältää väliajan.

Suositusikäraja 8 vuotta.

Järjestäjä: Live Nation Finland Oy & Lahden Sibeliustalo