Ipana-Rock: Soiva Siili

Aika: 
La 23.4.2016 klo 14:00
Paikka: 
Finlandia-klubi
Liput: 
14,50 / 17,50 € ovelta
12,50 € / S-etukortilla

(sis. palvelumaksun)

Ipana-Rock: Soiva Siili

Ovet auki 13:30, keikka 14:00
Saavuthan ajoissa paikalle!
Huom! Ei erillistä naulakkomaksua.

Kesto n. 45 minuuttia.

Soiva Siili on oululaisten varhaiskasvattajien ja muusikoiden, Kyösti Salmijärven ja Markus Lampelan vuonna 1995 perustama lastenmusiikkiyhtye.

Soivan Siilin musiikki on lämmintä ja folkhenkistä.  Kyösti ja Markus säveltävät ja sanoittavat lähes kaikki Soivan Siilin laulut. Kyösti laulaa ja soittaa kitaraa, Markuksen instrumentteja ovat laulun lisäksi tinapillit, huuliharppu ja irlantilainen säkkipilli. Vuodesta 2005 kaksikko on tehnyt ja esittänyt musiikkiaan päätoimisesti.

Pikkukakkosestakin tuttu Soiva Siili esiintyy ahkerasti Suomessa, mutta on esiintynyt myös ulkomailla Kiinassa, Englannissa, Norjassa, Virossa, Luxemburgissa, Unkarissa, Italiassa ja Venäjällä. Soiva Siili sai vuoden 2014 Lastenkulttuurin Valtionpalkinnon.

Soiva Siili Orkesteriin kuuluvat Kyöstin ja Markuksen lisäksi Tommi Salmela (basso ja laulu), Rike Pietilä (kitara ja laulu) sekä Jomppe Itkonen (rummut ja rytmit). Siilimäistä soitonriemua tulviva konsertti tarjoilee monipuolisen musiikkiaterian, jonka saat nauttia juuri sillä tavalla kuin sinä haluat: leikkien, laulaen, ilmapilliä tai -kitaraa soittaen tai vaikka kaverin kainalossa hiljaa kuunnellen. Hei pojat! Mihin se siili unohtui? Eipä unohtunutkaan, kyllä se siellä on musiikin mutkassa lymyilemässä ja hymyilemässä.

http://www.soivasiili.fi/