Jaakko Saariluoma – Lavat auki

Aluehallintovirastot ovat 13.3.2020 antaneet määräykset, joiden mukaan yli 500 hengen yleisötilaisuudet sekä sisä- että ulkotiloissa kielletään uuden koronaviruksen aiheuttaman infektion (covid-19) leviämisen ehkäisemiseksi. Määräykset koskevat kaikkia Manner-Suomen kuntia ja ovat voimassa tartuntatautilain mukaisesti yhden kuukauden eli 12.4.2020 klo 24 asti.

Tapahtumajärjestäjän kanssa olemme päättäneet siirtää lauantaille 4.4. suunnitellun esityksen lauantaille 31. lokakuuta klo 19.

Jo ostetut liput käyvät sellaisenaan uutena esityspäivänä.

Siirrettävän tapahtuman liput voi myös halutessaan palauttaa 30.4.2020 mennessä. Lippujen palautuksesta vastaa lippu.fi, liput voi palauttaa lippu.fi:n sivujen kautta.

 

 

Jaakko Saariluoma lähtee kauan odotetulle soolokiertueelle ympäri Suomen keväällä 2020!

Jaakko Saariluoma palaa viiden vuoden tauon jälkeen lavoille uudistuneen stand up -soolokiertueensa myötä. Jaakon soolokiertueet ovat olleet yleisömenestyksiä ja armotonta hyvän maun höystämää huumoria on luvassa tälläkin kertaa.

Keväällä on luvassa stand up -show, jonka huumori sopii eri ikäisille katsojille, miehille ja naisille, vähemmistöille ja enemmistöille, stadissa ja landella. Monen vuoden tv-työskentelyn jälkeen Jaska odottaa sitä aitoa alkuperäistä esiintymislavaa ja mikrofonia, joilla hän kohtaa juuri teidät, lähes kaikkialla Suomessa, melkein 30 paikkakunnalla.

Viime kiertueesta on aikaa jo viisi vuotta, joten tässä uudessa show’ssa kuulet, miten maailma makaa nyt ja mitä tällä välillä itse asiassa tapahtui. Lavat auki siis, tämä koko illan show on nähtävä!

Esityksen kesto noin 1 h 45 min, sisältäen väliajan, ikäsuositus K-15.

Järjestäjä: Suomen Stand Up Club Oy

Aikataulu ja liput

la 31.10.2020 klo 19.00

Location

Sibeliustalon Pääsali

29,50 €
(sis. lippu.fi:n palvelumaksun)