Jari Sillanpää – 25-vuotisjuhlakonsertti

Vallitsevan koronatilanteen vuoksi juhlakiertue siirretään syksylle.

Uusi esityspäivämäärä on lauantai 23.10.2021 klo 19.

Jo ostetut liput käyvät sellaisenaan uudelle konserttipäivälle.
Liput voi halutessaan palauttaa 30.4.2021 mennessä lippu.fi:n sivujen kautta.

 

Keväällä 2021 Sillanpää palaa estradille juhlien 25-vuotista taivaltaan taiteilijana. Lavalla on laulaja, joka viihdyttää, koskettaa ja liikuttaa. Ikä ja eletty elämä ovat tuoneet lisää syvyyttä tulkintaan. Ääni soi pitkän tauon jälkeen sävykkäämpänä kuin koskaan aikaisemmin.

Jarin ensilevy ”Jari Sillanpää”, joka ilmestyi vuonna 1996, on edelleen maamme myydyin levy. Viimeisin hitti ”Sinä ansaitset kultaa” oli radioissa vuoden 2015 soitetuin kappale ja Youtubessa sitä on kuunneltu yli 11 miljoonaa kertaa.

Yleisön edessä ja laulaessani olen onnellinen, kaipaan esiintymistä ja vuorovaikutusta ihmisten kanssa, mutta haluan kantaa vastuuni ja siirrämme konsertit, kunnes koronatilanne on parempi. Nyt mennään yleisön ja henkilökunnan terveys edellä. Usko tulevaisuuteen ja parempaan on vahva ja ensi vuonna lähden 25-vuotisjuhlakiertueelle, joka alkaa 4.3. Hyvinkääsalista ja päättyy 25.4. Helsingin Musiikkitaloon”, sanoo Sillanpää ja toivottaa kaikille jaksamista, kärsivällisyyttä ja hyvää vointia.

Kiertueen säestyksestä huolehtii monipuolinen juhlaorkesteri johtajanaan Petri Somer, Suomen huippunimien hovisäveltäjä, joka on tehnyt myös Jarin superhitin ”Sinä ansaitset kultaa”.

Olen saanut rinnalleni huipputiimin ja odotan juhlakiertuetta innoissani”, Jari sanoo ja toivottaa kaikki tervetulleeksi heittäytymään tunnelmien vietäväksi ja nauttimaan rennosta, monipuolisesta musiikillisesta iloittelusta!

Konsertin kesto n. 2h 15min, sisältää väliajan.

Järjestäjä: Bridgehead Production Ltd.

Aikataulu ja liput

pe 16.4.2021 klo 19.00

Location

Sibeliustalon Pääsali

52 €
47 € / ryhmät (min. 20 hlöä)

(sisältää lippu.fi:n palvelumaksun)

Peruttu