Jarkko Ahola: Hauras-kiertue

Aika: 
Pe 24.3.2017 klo 19:00
Paikka: 
Sibeliustalon Pääsali
Liput: 
38,50 €
35,50 € / ryhmät (min. 10 hlöä)

(sis. palvelumaksun)

* Kahdeksan konserttisalia maalis-huhtikuussa 2017.
* Lipunmyynti alkaa 14.12.2016.

"Mietin mikä sana kuvaisi esittämääni musiikkia ja tulkintojani lähivuosilta. Yksi näistä sanoista oli "hauras". Se kuulostaa hyvältä, ja antaa ohjenuoran, kun valitsemme ja sovitamme ohjelmistoa. Tarkoitukseni on omaan tyyliini esittää kappaleita, joista pidän ja joihin koen, että minulla on annettavaa. Genrerajoja nämäkään konsertit eivät tule tuntemaan. Tunnelma tulee olemaan välillä voimakas, välillä intiimi ja... niin, kenties hauraskin", Jarkko Ahola kuvaa kevään konserttisalikiertuettaan.

Jarkko Ahola on yksi Suomen arvostetuimmista laulajista. Karismaattisen Aholan ura alkoi yli kymmenen vuotta sitten korkealta ja kovaa laulavana Teräsbetoni-yhtyeen keulakuvana.

Vuoden 2015 Tähdet, tähdet -ohjelman jälkeen hän teki yhtyeensä kanssa 22 My Way -konserttia ympäri Suomen. Kaikki konsertit olivat jo ennakkoon lähes loppuunmyytyjä.

Aholan meriittilistalta löytyy lukuisia kulta- ja platinalevyjä, mm. Teräsbetoni- ja Raskasta Joulua -kokoonpanoista sekä Ave Maria  ja Suojelusenkeli -joululevyistään. Viimeisimmän kultalevynsä hän sai nyt marraskuun lopulla julkaistusta Romanssi-levystään.

Konsertit:­­
pe 03.03  Jyväskylä, Paviljonki (Ticketmaster) 
la  04.03  Joensuu, Carelia  (Ticketmaster)
pe 17.03  Pori, Promenadi (Ticketmaster)
la  18.03  Helsinki, Savoy-teatteri (Lippupiste)
pe 24.03  Lahti, Sibeliustalo (Lippupiste)
to 06.04  Tampere, Tamperetalo (Lippupiste)
pe 07.04  Seinäjoki, Törnävä-sali  (Ticketmaster) 
pe 21.04  Turku, Logomo (Lippupiste)

Kesto n. 2 tuntia, sisältää väliajan.

Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.

Järj. DragonWhite Oy