Jarkko Ahola – Vain kotka lentää aurinkoon

Jarkko Ahola – Vain kotka lentää aurinkoon

Viime syksynä upean Metallisydän -albumin julkaissut Jarkko Ahola lähtee yhdeksän keikan Vain kotka lentää aurinkoon -kiertueelle lokakuun lopussa.

Elämäni biisi -ohjelmassa hurmannut rocktenori odottaa syksyn esiintymisiä jo innolla:

Koronan hiljentämä kevät ja samoissa höyryissä alkanut kesä on kasvattanut nälkää päästä esittämään elävää musiikkia oikealle yleisölle. Syksyn Kotka lentää aurinkoon -kiertue jatkaa seikkailujani musiikin parissa: jotain tuttua, jotain uutta, jotain suurta, jotain pientä – pääasia että jotain hyvää ja täysillä tehden.  Olen aina pyrkinyt esittämään kuulijoilleni kaikenlaista musiikkia itseni ja bändini näköisinä versioina moninaisia tunnelmia luoden.  En malta odottaa, että pääsen jälleen lavalle yleisöäni viihdyttämään. Nautitaan rauhallisesta kesästä ja otetaan sitten syksyllä kunnon annos musiikkia elämiämme sulostuttamaan!”

Konsertin kesto: n. 1.5 tuntia, ei väliaikaa.

Turvallisuuden lisäämiseksi olemme muuttaneet Pääsalin istumajärjestelyjä niin, että ennakkoon ostetut liput ovat muuttuneet numeroimattomiksi. Huomioittehan siis, että lippuun merkitty paikkanumero ei ole voimassa. Ohjaamme konserttiin tulijat paikoilleen salissa huomioiden lippuluokat ja turvavälit. 

Järjestäjä: Warner Music Live

Aikataulu ja liput

pe 13.11.2020 klo 19.00

Location

Sibeliustalon Pääsali

33,50 €

Hinta sis. Lippu.fi:n palvelumaksun.