Jesse Markin

Keikka oli alunperin tarkoitus pitää la 4.12.2021. Alkuperäiselle keikalle ostetut liput käyvät sellaisenaan tälle keikalle.

Indiekomeetta Jesse Markin julkaisi toisen albuminsa NOIR kesäkuussa 2021 ja suuntaa sen myötä levyjulkkarikiertueelle. Siinä missä debyyttialbumi FOLK oli teemaltaan yhteiskuntaa tutkiva, on NOIR tutkimusmatka Markinin sisimpään. Albumilta on jo julkaistu singlet ’Stars in Your Eyes’, ‘Counting Money on a Sunday’ ja ‘Smokestack’.

Albumin on tuottanut Totte Rautiainen ja sen julkaisevat yhteistyössä VILD Recordings ja saksalainen Popup-Records.

The Megaphone State -yhtyeestä soolouralle ampaisseen viljakkalalaisen Markinin ura lähti kovaan nousukiitoon 2019 julkaistun FOLK-albumin myötä. Markin keräsi hyllyynsä niin kaksi Emma-pystiä, Teosto-palkinnon kuin myös Vuoden merkittävin artisti -palkinnon (Femma-Femma) Femma Gaalassa sekä Vuoden albumi -palkinnon Indie Awardseissa. Myös kansainvälinen media on noteerannut liberialaissyntyisen suomalaisen menestyksen. Markinista ovat kirjoittaneet mm. American Songwriter, Fault Magazine, Afropunk, Complex, Clash Magazine sekä CQ Japan. Liverintamalla menestyssalbumi on vienyt Markinin kotimaisten festivaalien lisäksi myös Euroopan lavoille Eurosonic-, Iceland Airwaves- ja Ja Ja Ja London -tapahtumiin.

Ikärajaton keikka, erikseen rajattu anniskelualue.

Ovet klo 20, showtime klo 21.

Aikataulu ja liput

la 2.4.2022 klo 21.00

Location

Finlandia-klubi

26,00 € ennakkoon / 31,00 € ovelta
(Hinnat sis. lippu.fi palvelumaksun)