Jumppaa ja joogaa Sibeliustalolla

Aika: 
La 16.6.2018 klo 10:00
Paikka: 
Metsähalli
Liput: 
20 €

 

Valoa ja energiaa kesäkuun päivään! Osallistu aamupäiväharjoitukseen Lahden Sibeliustalolla, ainutlaatuisen kauniissa ympäristössä. Ensin liikutaan ja haetaan kehoon lämpöä, sitten rauhoitutaan lattialle pitkiin avaaviin asentoihin. Harjoitusten yhteissummana keveämpi mieli, voimakkaampi ja joustavampi keho.

Klo 10-10.45
Energisoiva jumppa rennompaan oloon ja kevyempään mieleen. Virtaava, yksinkertainen harjoitus, sopii lähes kaikille.

Treenimenetelminä ovat muun muassa ravistelut, heiluttelut, pyörittelyt sekä pumppaavat venytykset. Monissa liikkeissä käytämme rentoa heiluriliikettä ja pyrimme virtaavuuteen. Harjoittelemme myös rentoutumista sekä käytämme elinvoimaa lisäävää hengitystekniikkaa.

Ohjaajina energiavalmentaja, thainyrkkeilyn maailmanmestari Laressa van Emden ja mentaalivalmentaja, entinen ammattilaisthainyrkkeilijä  Jarkko Stenius.

Klo 10.45-12.15
Hidas yin-jooga, asentoihin pysähdytään useiksi minuuteiksi ja haetaan tilaa kehoon ja mieleen. Rauhallinen harjoitus sopii lähes kaikille, koska asennot ovat varioitavissa ja muunneltavissa. Mainio harjoitus niin vasta-alkajalle kuin kauan harrastaneelle.

Ohjaajana joogaopettaja Auli Kokkonen.
 


Harjoitukset tehdään Sibeliustalon avarassa Metsähallissa, Vesijärven syleilyssä. Tila on kaunis ja inspiroiva, maisema luo upeat puitteet harjoitukselle. Ainutlaatuinen tilaisuus pysähtyä oman kehon ja mielen äärelle Sibeliustalon atmosfäärissä!

Tapahtuman hinta 20€ - maksu käteisellä.

Ilmoittaudu etukäteen tai tule suoraan paikanpäälle!

Päälle mukavat vaatteet ja oma jooga- tai jumppamatto mukaan, jos on. Myös lainamattoja löytyy.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot auli.kokkonenatgmail.com

 
Tapahtuman järjestää Soul soul - yoga & visio.

Tapahtumaa sponsoroi Letic Liikuntakeskus.