Kaija Koo – Taipumaton

Valtioneuvosto on asettanut tiukempia ravintolarajoituksia, jotka astuvat voimaan sunnuntaina 28.11.2021. Uusien rajoitusten myötä anniskeluravintolat voivat olla avoinna klo 5-18 ja anniskelu on sallittu klo 9-17. Vaihtoehtona näille rajoituksille on koronapassin käyttöönotto anniskelualueella.

Näin ollen sunnuntaina 28.11. Kaija Koon konsertissa koronapassi tarkastetaan konsertin väliajalla ravintola-alueelle mentäessä. Varaathan mukaasi myös henkilöllisyystodistuksen.

Lue lisää Sibeliustalon turvallisuuskäytännöistä.

 

KAIJA KOO LÄHTEE SYKSYLLÄ AINUTLAATUISELLE KONSERTTIKIERTUEELLE

Kolme viikkoa Suomen virallisen albumilistan kärjessä tuoreella Taipumaton-albumillaan pysynyt Kaija Koo lähtee syksyllä akustiselle konserttikiertueelle. Ainutlaatuisen kiertueen Kaija Koo käsikirjoittaa yhdessä omaelämäkirjailijansa Jouni K. Kemppaisen kanssa:

Minulta on jo vuosia toivottu konserttikiertuetta, jossa vahvat tarinat ja tulkinta ovat intiimisti pelkistetyn musiikin päällä. Taipumaton-konserttikiertue on minunkin toiveitteni täyttymys, jossa äänen jokainen sävy saa oman arvokkaan hetkensä. Laulujen syntytarinat ovat keskiössä ja kerron rohkeasti elämästäni taiteilijana ja ihmisenä. Tutut kappaleeni kautta aikojen saavat aivan uudenlaisia merkityksiä, kun elämäkertaani perustuen pääsen juttelemaan perusteellisesti elämästäni. Ääni on kuin peili – kaikki sen sävyt kertovat rehellisesti kaikesta koetusta.

Kaija Koo on yksi Suomen menestyneimmistä ja rakastetuimmista artisteista. Taitava tulkitsija yhdistää musiikillaan sukupolvia ja hänen keikkayleisönsä koostuukin niin nuorisosta kuin vanhemmista kuulijoista, jotka ovat seuranneet artistin uraa alusta asti. Kaija Koo julkaisi viime vuonna kaksi singleä Onnellinen loppu ja Hullut päivät, jotka molemmat nousivat virallisen radiolistan sijalle kaksi. Edellinen albumi Sinun naisesi julkaistiin vuonna 2016 ja se on striimannut platinaa.

Albumin nimikkobiisi Taipumaton antoi nimensä myös Kaija Koon 10. syyskuuta julkaistavalle elämäkerralle, joka tulee käymään läpi viidelle vuosikymmenelle ulottuvan uran huiput ja laskut.

Konsertin kesto n. 2 tuntia, sisältää väliajan.

Järjestäjä: Warner Music Live

Aikataulu ja liput

su 28.11.2021 klo 19.00

Location

Sibeliustalon Pääsali

39,90 € / Peruslippu
49,90 € / Peruslippu (rivit 1-10 ja 19)

(hinnat sis. lippu.fi:n palvelumaksun)