Kuumat Suudelmat -operettigaala

Konsertti on jouduttu perumaan vallitsevan koronatilanteen vuoksi. Ostetut liput voi palauttaa osoitteessa https://web.lippu.fi/palautus

***

Vuosi käyntiin operettimusiikin gaalalla!

Tenori Jyrki Anttila ja sopraano Johanna Rusanen saapuvat Sibeliustalon Metsähalliin uudenvuoden aattona klo 18:00 esittämään suurta suosiota taannoisella kiertueellaan kerännyttä operettigaalaa; Kuumat Suudelmat. Konsertin säestää Maija Anttila.

Léharin, sekä Kalmanin tuotanto on aina uponnut suomalaiseen yleisöön. Pari vuotta sitten tuottamani Mustalaisruhtinatar – operetti keräsi yhteensä yli 25 000 katsojaa.” – Anttila kertoo.

Tenori Anttila ja sopraano Rusanen ovat kehuttu aisapari, sillä heidän dramaattisen tummat äänimaailmansa korostavat toisiaan, ja sopivat eritoten operettiduettoihin.

Tilaisuudessa on maskisuositus ja jaamme maskeja ovella. Metsähallissa on turvavälit huomioitu huolellisesti, jokaisella on istuma- ja pöytäpaikka. Aula- ja konserttitilassa on runsas määrä käsidesipisteitä.

Konsertissa kuullaan suomalaisille tuttuja operettisäveliä mm. opereteista Iloinen Leski, Hymyn Maa, Mustalaisruhtinatar, sekä Lintukauppias.

Anttila ja Rusanen viettävät tällä kiertueella yhteistyön 20v juhlaa, ja operettien ystävät odottavatkin varmaan eniten Rusasen ja Anttilan duettoa ”Muistathan Kai” operetista Mustalaisruhtinatar. Rusanen ja Anttila ovat esittäneet kyseistä operettia yli sata kertaa yhteisen 20v taipaleen aikana. Muista kappaleista mainittakoot operettikansan suosikit; Vait on huulet, sekä Sun on mun sydämein.

Konsertin kesto n. 2 tuntia.

Järjestäjä: OperArt Jyrki Anttila

Aikataulu ja liput

to 31.12.2020 klo 18.00

Location

Metsähalli

44,50 €
38 € / ryhmät (min. 10 hlöä)

Peruttu