Lauri Porra Flyover Ensemble

Tapahtuma on peruttu. Liput voi palauttaa lippu.fi:n sivujen kautta osoitteessa: https://web.lippu.fi/palautus/

 

Lauri Porra on suomalainen säveltäjä, muusikko ja yksi sukupolvensa arvostetuimmista bassokitaristeista. Hän on ammattimuusikko jo neljännessä polvessa ja ikonisen kansallissäveltäjä Jean Sibeliuksen tyttärentyttärenpoika. Porran sävellyksiä ovat esittäneet muun muassa New Bedford Symphony Orchestra, Trondheimin sinfoniaorkesteri, Radion sinfoniaorkesteri ja Sinfonia Lahti.

Soolourallaan Porra on julkaissut viisi albumia, joista viimeisimmän Flyover Ensemble -yhtyeen kanssa: Dust-levy (2019) yhdistää musiikkityylejä rockista ja jazzista klassiseen, elektroniseen ja elokuvamusiikkiin. Orkesteri-, elokuva- ja muun media-alan musiikin säveltämisen lisäksi Porra toimii basistina suomalaisessa power metal -yhtye Stratovariuksessa.

Porra on kasvanut sekä klassisen että rockmusiikin parissa, ja hänet tunnetaankin laaja-alaisena musiikillisena moniosaajana. Helsingin Pop & Jazz -konservatoriossa opiskellut Porra aloitti musiikin opintonsa kuusivuotiaana. Basson lisäksi hän opiskellut selloa, pianoa, kontrabassoa ja trumpettia sekä harrastanut klassista laulua muun muassa Ylioppilaskunnan laulajissa.

Ikärajaton keikka, erikseen rajattu anniskelualue.

Ovet klo 20, showtime klo 21.

Aikataulu ja liput

pe 6.11.2020 klo 21.00

Location

Finlandia-klubi

23 € ennakkoon / 28 € ovelta

(sis. Lippu.fi:n palvelumaksun)

Peruttu