The Manhattan Transfer

Aika: 
To 8.11.2018 klo 20:00
Paikka: 
Sibeliustalon Pääsali
Liput: 
59,50 €

(sis. lippu.fi:n palvelumaksun)

Maailman suosituin lauluyhtye, Manhattan Transfer, saapuu mittavalle kiertueelle maahamme marraskuussa. Tämä poikkeuksellisen laaja kiertue alkaa Finlandia-talosta, Helsingistä 1. marraskuuta ja päättyy Seinäjoki Areenaan 9. marraskuuta. Muut paikkakunnat ovat Jyväskylä, Oulu, Lappeenranta ja Pori.

Vuonna 1971 ensilevynsä julkaissut Manhattan Transfer on noussut huikeaan suosioon ympäri maailman. Yhtyen albumeita on myyty miljoonia kappaleita, ja se on voittanut lukuisia Grammy-palkintoja, kuten vuonna 1980 Birdland-albumistaan ja 1982 Route 66 –levystään. Yhtye valittiin Vocal Group Hall of Fameen 1998.

Manhattan Transferin perustajajäsen Tim Hauser menehtyi traagisesti lokakuussa 2014, mutta yhtye on jatkanut menestyksen tiellä hänen muistoaan kunnioittaen myös tämän jälkeen. Hauserin tilalle kokoonpanoon nousi Trist Curless, joka täydentää jo vuosia yhdessä laulaneita Alan Paulia, Janis Siegeliä ja Cheryl Bentyneä.

Tämän legendaarisen yhtyeen jäsenet ovat myös tehneet monia sooloprojektejaan, joista tuoreimpana Alan Paulin hiljattain ilmestynyt albumi Shu Bop! Shu Bop.

Manhattan Transfer on nähty Suomessa lukuisia kertoja, ja monet loppuunmyydyt katsomot ovat todistaneet heidän loisteliasta esiintymistään. Ensi marraskuussa suomalaisia hemmotellaan harvinaisesti kaikkiaan seitsemän konsertin verran, kun yhtye saapuu esiintymään Helsinkiin, Jyväskylään, Ouluun, Lappeenrantaan, Poriin ja Seinäjoelle.

Kesto n. 75 minuuttia, ei väliaikaa.

Järjestäjä: Eastway Live