Mauri Kunnas – Etusivun juttu

Tämä ei ole valeuutinen: Tassulan Sanomat on pahassa pulassa. Levikki laskee ja lukijat kaikkoavat. Nyt tarvitaan ripeitä toimia!

Kulttuuritoimittaja Herra Hakkaraisesta tulee uusi päätoimittaja. Hän nimittää vakituisen avustajan Masa Marsun toimittajaksi ja Hämähäkki-Heikin vastaamaan nopeasti päivittyvästä verkkolehdestä. Mutta puretaanko toimituksen perinteinen TS-talo, kuten vaihtoehtoisia totuuksia tarjoava kiinteistömoguli Karjula uhkaa?

Esitys jatkaa Linnateatterin riemukkaiden kantaesitysten sarjaa. Menevän musiikin, hauskan ja jännittävän juonen sekä Hämähäkki-Heikin infohetkien kautta näytetään, miten lehti syntyy. Aiheet muuttuvat uutisiksi ja samalla käydään läpi tänä päivänä erittäin tärkeitä medialukutaidon aakkosia.

 

Herra Hakkaraisen lasten brunssi klo 11-14

Aikuiset 22 €, lapset (2-10v) 11 €.
https://www.ravintolalastu.fi/varaapoyta

Tarjolla on herkullinen brunssi josta niin lapset kuin aikuisetkin löytävät varmasti mieleistä suuhun pantavaa. Tämä brunssi on rakennettu kuitenkin lasten ehdoilla ja sieltä löytyy jokaiselle herkkusuulle jotain.

Brunssiin on valittu reseptejä Mauri Kunnaksen Tassulan iloisesta keittokirjasta, jossa herra Hakkarainen ystävineen valmistaa aamiaisia, välipaloja ja retkieväitä. Valmistamme mm. Bella bulla makaruunia eli pastakastikkeita herra Hakkaraisen tapaan. Leivomme Pullan poikineen sekä myös Mukavien muistojen mestarimuffineita. Köyhät ritarit ovat mukana ja Pesukarhun pumpulikakku maistuu ihan jokaiselle herkkusuulle! Puurot ovat tärkeässä osassa Tassulan iloisessa keittokirjassa.

Mehubaarista löytyvät terveelliset ja raikkaat juomat moneen makuun (sisältyy brunssin hintaan). Aikuisille lisäksi kahvi / tee.

 

Esityksen kesto n. 45 min, ei väliaikaa.

Työryhmä:
Dramaturgia ja ohjaus: Sami Rannila
Näyttelijät: Kalle Tulander, Nestori Kyyrä
Pukusuunnittelu: Kaarina Kopola
Lavastussuunnittelu: Niina Suvitie
Musiikki: Kari Mäkiranta
Maskisuunnittelu: Minna Pilvinen
Lavastuksen toteutus ja tarpeisto: Jaana Jussila
Valo- ja äänisuunnittelu: Kristian Uusitalo
Tuottaja: Sari Satama

Järjestäjä: Lahden Sibeliustalo.

Aikataulu ja liput

la 31.10.2020 klo 14.00

Location

Puusepän Sali
Osoite

13 €
(sis. Lippu.fi:n palvelumaksun)