Mestari ja Diiva – Johanna Rusanen & Jaakko Ryhänen

Mestari ja Diiva – Johanna Rusanen & Jaakko Ryhänen

Mestarit muuttuu Mestari ja Diiva-kiertueeksi

Jorma Hynninen ei jatka syksyn Mestarit-kiertueella. Hänen tilallaan, Jaakko Ryhäsen kanssa esiintyy suosittu sopraano ja upea diiva Johanna Rusanen. Samalla konserttisarja saa uudeksi nimekseen Mestari ja Diiva.

Viime keväänä käynnistynyt baritoni Jorma Hynnisen ja basso Jaakko Ryhäsen Mestarit-kiertue ei jatku syksyllä. Pitkän harkinnan ja kuukausien laulamattomuuden jälkeen Jorma Hynninen on päättänyt, ettei halua enää syksyllä kiertuetta jatkaa.

”Korona-karanteenin aiheuttama lähes kahdeksan kuukauden konsertti- ja esiintymistauko on lauluäänelle turmiollinen. En usko että tällaisen hyvin vaativan ohjelmiston esittäminen kunniallisesti olisi enää mahdollista. Pahoittelen kovin tilanteen aiheuttamaa harmia uskolliselle yleisölle ja kiertueen järjestäjille”, toteaa Jorma Hynninen.

Mestarit- konserttien tilalla, vastaavilla konserttipaikoilla ja ajankohtina, esitetään Mestari ja Diiva – konsertit.

Kokenut Mestari Jaakko Ryhänen kohtaa uransa huipulle nousevan upean diivan, sopraano Johanna Rusasen. Tämä erittäin viihdyttävä kokonaisuus pitää sisällään upeita ooppera-aarioita, kansanlauluja, operettia ja musikaalisävelmiä.

Italian kielessä sana Diva tarkoittaa oopperan ylistettyä tähtilaulajaa ja sellainenhan Johanna Rusanen on!

Yksi hänen uransa kohokohdista oli toteutumassa syksyllä 2020 New Yorkin Metropolitan-oopperassa. Johanna oli kiinnitetty Richard Wagnerin Tristan ja Isolde –oopperan Isolden cover–tehtävään syys-lokakuulle. Metropolitan jouduttiin kuitenkin sulkemaan koko syyskaudeksi.

Mutta sen minkä New York menettää, sen suomalainen konserttiyleisö nyt saa:

Johanna Rusanen esiintyy yhdessä Jaakko Ryhäsen kanssa täällä Suomessa tämän vuoden syksyn kiertueellamme kaikkiaan viidellä paikkakunnalla:   Lahdessa 20.10., Kuopiossa 1.11., Hämeenlinnassa 4.11., Lappeenrannassa 5.11. ja Joensuussa 15.11. Pianisteina vuorottelevat Jukka Nykänen ja Janne Hovi.

Aiemmin Mestarit-kiertueelle ostetut pääsyliput käyvät Mestari ja Diiva –konsertteihin sellaisenaan.  Mikäli kuitenkin haluat rahasi kokonaan takaisin, ole yhteydessä kohtaavat Sibeliustalossa – vihdoinkin!

Konsertin kesto n. 1,5 tuntia, ei väliaikaa.

Järjestäjä: HeartBrain Oy

Aikataulu ja liput

ti 20.10.2020 klo 19.00

Location

Sibeliustalon Pääsali

40 € / 29,50 € / 38 €
40 € / peruslippu
29,50 € / opiskelijat
38 € / ryhmät
(sis. lippu.fi:n palvelumaksun)

Peruttu