MICHAEL – The Magic of Michael Jackson (UK) – SIIRTYY

MICHAEL – The Magic of Michael Jackson (UK) – SIIRTYY

Heikentyneen koronatilanteen ja kiristyneiden koronarajoitusten vuoksi kiertue joudutaan siirtämään. Uusi esityspäivämäärä Sibeliustalossa on maanantai 9.1.2023 klo 19.00.

Jo ostetut liput käyvät sellaisenaan uudelle konserttipäivälle. Liput voi halutessaan palauttaa 31.3.2022 mennessä lippu.fi:n sivujen kautta.

Palkittu brittiläinen Michael Jackson -tribuuttishow Suomeen

Maailmalla kehuja kerännyt MICHAEL The Magic of Michael Jackson -tribuuttishow nähdään ensimmäistä kertaa Suomessa tammikuussa 2022. Visuaalisesti vaikuttava, Michael Jacksonin suurimmat hitit sisältävä show on nähtävissä kymmenellä suomalaispaikkakunnalla.

Michael Jackson -faneja hemmotellaan tammikuussa 2022, kun kehuja kerännyt MICHAEL The Magic of Michael Jackson -tribuuttishow rantautuu Suomeen. Maailmalla jo vuosia kiertäneen ja kehuja keränneen show’n keskiössä on taitava tulkitsija Ben Bowman, joka ei ainoastaan näytä ja kuulosta Jacksonilta vaan on myös omaksunut sankarinsa elekielen niin että yleisö voi unohtaa olevansa tribuuttikonsertissa. Katso esimakua show’sta täältä.

Väliajan sisältävä konsertti tarjoaa kaikki Michael Jacksonin suurimmat hitit. Mukana ovat niin Thriller, Beat It, Billie Jean, Man in the Mirror kuin monet muut popin kuninkaan rakastetut kappaleet. Lisämausteena konserteissa kuullaan myös The Jackson 5 -yhtyeen kappaleita. Illan musiikista vastaa liveorkesteri ja Ben Bowmanin lisäksi silmäniloa tarjoavat tanssijat ja kehuja kerännyt valoshow. Lue lisää esityksestä ja Benistä täältä.

Näin Michael Jacksonin ensimmäistä kertaa livenä, kun olin 8-vuotias. Ihmiset huusivat ja tulivat hysteeriseksi. Se miten ihmiset reagoivat Jacksoniin onkin aina tehnyt minuun suuren vaikutuksen ja rakastan sitä, että voimme nyt tiiminä saada samankaltaisen reaktion yleisöltä. Rakastan huutavia ja itkeviä tyttöjä, Ben Bowman virnistää.

Arvostetun englantilaisen James Baker Productionsin tuottaman show’n tuo maahan RH Entertainment Oy.

Kesto n. 2 tuntia 15 minuuttia, sisältää väliajan.

Aikataulu ja liput

ma 10.1.2022 klo 19.00

Location

Sibeliustalon Pääsali

59,90€ – alapermanto
54,90€ – yläpermanto (rivit 19-21)
49,90€ – yläpermanto (rivit 22-23) ja parvet

+ tilausmaksut (alk. 1 € www.lippu.fi)