Mikko Kuustonen - Seitsemän iltaa

Keskiviikko, maaliskuu 14, 2018 - 19:00

Mikko Kuustonen - Seitsemän iltaa

MIKKO KUUSTONEN TEKEE ENSI VUONNA AINUTLAATUISEN KONSERTTISARJAN

Tämän vuoden loppuunmyydyt konsertit ja uusi albumi innostivat Mikko Kuustosen bändeineen rakentamaan ainutlaatuisen kiertueen ensi keväälle. Maaliskuussa järjestettävä Seitsemän iltaa -kiertue pitää sisällään konsertit Järvenpäässä, Turussa, Hämeenlinnassa, Lahdessa, Helsingissä, Lappeenrannassa ja Tampereella.  Kiertueen lipunmyynti käynnistyy keskiviikkona 13. joulukuuta.

”Haluamme tuoda konserttisaleihin saman läsnäolon, joka toteutuu treenikämppien tai olohuoneiden soittoringissä. Kyse on kommunikaatiosta ja intensiteetistä. Parhaat konserttikokemukset syntyvät puhuttelevuudesta ja yllätyksellisyydestä. On taatusti sekä kuulijoiden että taiteilijoiden etu jos jokainen ilta rakentuu ainutlaatuiseksi. Tämä toteutuu rakentamalla sovitukset ja lavakattaus eläväksi, loppu on kuuntelua ja heittäytymistä”, toteaa Mikko Kuustonen.

Seitsemän iltaa -konsertissa kuullaan uutta musiikkia sekä rakastetuimpia hittejä tuorein sovituksin. Uusi yhtye koottiin tänä vuonna julkaistun albumin ”Agricolankatu 11”  myötä. Sama kokoonpano on mukana myös kevään konserteissa. Seitsemän iltaa -konserttisarja on Mikko Kuustosen ainoa ensi vuoden kiertue.

Sekä artisti että yhtye odottavat rundia ilolla: ”Bändissämme on poikkeuksellisen laaja instrumenttivailkoima. Mukana on peruskuvion ohella mm. pedal steel, viulu ja kontrabasso. Tämän myötä tulemme tekemään paljon variaatioita akustisten ja sähköisten sovitusten välillä.”

Mikko Kuustonen – Seitsemän iltaa -kiertue 2018
Ke 7.3.2018 klo 19 Järvenpää-talo
Pe 9.3. klo 19 Logomo, Turku
La 10.3. klo 19 Verkatehdas, Hämeenlinna
Ke 14.3. klo 19 Sibeliustalo, Lahti
Pe 16.3. klo 19 Finlandia-talo, Helsinki
La 17.3. klo 19 Lappeenranta-sali
Ma 26.3. klo 19 Tampere-talo

Liput myyntiin ke 13.12.2017 klo 9. Lisätiedot: www.livenation.fi

Kiertuekokoonpano:
Mikko Kuustonen (laulu, kitara)
Riku Karvonen (kitara)
Pauli Halme (kitara)
Juha Kuoppala (koskettimet)
Jaakko Kämäräinen (basso)
Mikko Kaakkuriniemi (rummut)
Mirkka Paajanen (taustalaulu)

Konsertin kesto n. 1h 50min, sisältää väliajan.
Konsertin järjestäjä: Live Nation Finland Oy.

Mikko Kuustonen (s. 4.3.1960) on helsinkiläinen lauluntekijä, esiintyvä artisti ja tv-persoona. Häne on julkaissut 13 sooloalbumia sekä lukuisia yhteislevytyksiä. 1970-luvun lopussa alkaneen uransa aikana Mikko Kuustonen on palkittu mm. Kultainen Venla- ja Emma-tunnustuksilla, Itsenäisyyden Juhlarahaston kunniapalkinnolla ja Juha Vainion rahaston sanoitajapalkinnolla. Hänen albumeistaan kuusi on ylittänyt kultalevyrajan ja kaksi myynyt platinaa. Mikko Kuustosen tunnetuimpia kappaleita ovat ”Aurora”, ”Taivas varjele”, ”Kaktusviinaa” ja ”Enkelit lentää sun uniin”. Kuustonen on toiminut aktiivisesti myös ihmisoikeuksien puolustajana kirjoittaen, luennoiden ja tuottaen tv-dokumentteja kehitysmaista. Lisäksi mies on toiminut YK:n hyväntahdon lähettiläänä vuodesta 1998.

Aikataulu ja liput

Päivä: Ke 14.03.2018 klo 19.00
Sibeliustalon Pääsali
Liput: 43,50 / 40,50 €
45 € / 2 lippua (naistenpäivätarjous 10.3. klo 19 asti)
43,50 € / peruslippu
40,50 € / opiskelija, eläkeläinen, työtön, lapsi (alle 12v)
Ryhmille joka 20. lippu maksutta

(sis. lippu.fi:n palvelumaksun)