Navy Metal – Solisteina Kotipelto, Valo ja Hämäläinen

Navy Metal – Solisteina Kotipelto, Valo ja Hämäläinen

Pyydämme ystävällisesti huomioimaan, että tämän tapahtuman istumapaikat on laitettu myyntiin yleisörajoitusten ja 2 metrin turvavälien ollessa vielä voimassa.

Yleisörajoitusten poistuttua koko salin istuinkapasiteetti on päästy avaamaan myyntiin. Emme kuitenkaan pysty muuttamaan alkuperäisesti jo myytyjä istumapaikkoja jälkikäteen, emmekä täten voi taata vierekkäisiä istumapaikkoja saman seurueenkaan jäsenille, mikäli jälkikäteen myyntiin avatut istuimet ovat jo varattuja.

Salissa samalla rivillä istuvat katsojat voivat sopia paikanvaihdosta keskenään ennen tapahtuman alkua, mikäli paikan haltijalle vaihto sopii.

Heavy metal ärjyy ja kovaa, kun bändi solisteineen pääsee irti. Lavalla nähdään raskaita tulkintoja heavy-musiikin ja hard rockin klassikoista; mukaan mahtuu lisäksi muutama uudempikin tykitys. Raudanlujina solisteina toimivat Timo Kotipelto (Stratovarius), Nitte Valo (Dreamtale) ja Ilari Hämäläinen. Levylautasella soi Iron Maiden, Metallica, Sonata Arctica, Slipknot ja monet muut alan parhaat. Tällä keikalla ei säästellä!

Konsertin kesto n. 2 h 30 min, sisältää väliajan.

Järjestäjä: Laivaston soittokunta

Aikataulu ja liput

ti 16.11.2021 klo 19.00

Location

Sibeliustalon Pääsali

27,50 € / peruslippu
22,50 € / eläkeläinen, opiskelija, työtön, varusmies, lapsi (7-16 v)
20 € / ryhmät (min. 20 hlöä)
Lapset alle 7 v ilmaiseksi (tarvitsee oman paikkalipun)