Ollaan ihmisiksi - Aika jätti - Juice Leskinen elää

Aika: 
Ke 17.10.2018 klo 19:00
Paikka: 
Sibeliustalon Pääsali
Liput: 
32 €

(sis. lippu.fi:n palvelumaksun)

Ollaan ihmisiksi
Aika jätti - Juice Leskinen elää

Juicen levyjä on myyty yli puoli miljoonaa kappaletta. Ollaan ihmisiksi -draamallinen konsertti kunnioittaa taiteilijan henkistä perintöä. Juicen kappaleet Viidestoista yö, Marilyn ja Musta aurinko nousee ovat yhtä kiinteä osa suomalaista mielenmaisemaa kuin rantasauna, koivukuja ja taskulämmin Kossu. Maamme eturivin artistit ja näyttelijä-laulajat esittävät Juicen tuttuja ja tuntemattomiakin kappaleita; lyriikka pääosassa.

 

Ollaan ihmisiksi -esitys maalaa kuvan Juicesta kansakunnan ajattelijana, herkkänä lyyrikkona, romantikkona ja myös rankkana ravistelijana. Mitään näköispatsasta Juicen muistolle tuskin tullaan näkemään, mutta sitäkin enemmän persoonallisia ja hulvattomia tulkintoja Juicen kappaleista; seassa monipuolisen kirjoittajan proosaa ja draamatekstejä.

 

Remu ja Juice; mitä tapahtuu kun miehet päästetään samalle lavalle... Syksyn 2018 kiertue juhlistaa myös syntymäpäiväsankaria, 70-vuotiasta Remu Aaltosta; -Juice ja Remuhan keikkailivat yhdessä vielä 2000-luvulla.

 

Anna-Maija Tuokko on tuttu Kaupunginteatterin musikaalien päärooleista, Tampereen Teatterin Huojuva Talo -näytelmästä; suuren yleisön tietoisuuteen hän tuli viimeistään voitettuaan Tanssii Tähtien kanssa kilpailun MTV:ssä vuonna 2017. - Nora Raikamo ja Kate Viljamaa ovat näyttelijä-laulajia, tuttuja mm. Kaupunginteatterin ja Suomen Kansallisteatterin lavoilta. Ohjaaja Markku Arokanto on monipuolinen mies: ohjaamisen lisäksi hän on näytellyt sekä teatterissa että elokuvissa, ja ehtinyt 80-luvulla jopa levylaulajaksikin.

Marko Puro ottaa pianistina koko bändin haasteen vastaan; Juicen tekstit saavat tilaa nousta esiin tuoreella tavalla.

 

Tervetuloa vaikuttumaan: Juicen ajattelu on ajankohtaisempaa kuin koskaan!

 

Remu Aaltonen, laulu

Markku Arokanto, laulu

Antti L.J. Pääkkönen, laulu (korvaa Petja Lähteen)

Nora Raikamo, laulu

Anna-Maija Tuokko, laulu

Kate Viljamaa, laulu

Marko Puro, piano

Markku Arokanto, ohjaus

 

Kesto väliaikoineen 2 tuntia.

 

Järjestäjä Sibeliustalo