Perjantai, huhtikuu 20, 2018 - 19:00

The Rasmus

Valitettavasti The Rasmuksen Lahden konsertti joudutaan siirtämään aikataulullisista syistä. Uusi päivä on pe 8.3.2019. Jo ostetut liput käyvät sellaisenaan uudelle päivälle.

Ostetut pääsyliput voi palauttaa siihen myyntipisteeseen mistä ne ovat ostettu (ei R-kioskit), Sibeliustalon lippukassaan tai postitse Lippupisteelle (Lippu.fi/palautus). Lippunsa palauttaneille hyvitetään maksamansa lipunhinta palvelumaksua lukuunottamatta.

 


The Rasmus Suomen keikoille huhtikuussa

Viime vuonna pitkän hiljaiselon uudella Dark Matters –albumillaan katkaissut The Rasmus suuntaa huhtikuussa Suomen-keikoille. Tulevat keikat ovat osa marraskuussa Keski-Euroopasta ja Englannista alkanutta Dark Matters –maailmankiertuetta, joka suuntaa vielä Venäjälle ennen rantautumistaan Suomeen. Kotimaassa yhtyeen edellinen livekeikka oli  viime vuoden kesäkuussa RMJ:ssä ja sitä edeltävät esiintymiset Suomessa ovatkin vuodelta 2014.

”Hienoa päästä tekemään muutama keikka kotimaassakin pitkästä aikaa!”, kommentoi Lauri Ylönen tulevia keikkoja.

Kahdeksan studioalbumia uransa aikana julkaissut The Rasmus on yksi kansainvälisesti menestyneimpiä suomalaisyhtyeitä. Yli neljä miljoonaa albumia myynyt bändi on päässyt nauttimaan listamenestyksestä Suomen lisäksi muun muassa Saksassa, Australiassa, Uudessa-Seelannissa, Meksikossa ja Japanissa. Yhtyeellä on liki miljoona Facebook-tykkääjää ja Spotifyssä bändin kappaleet ovat keränneet kymmeniä miljoonia soittokertoja. Bändin viime syksynä julkaistun Dark Matters -albumin on tuottanut ruotsalainen tuottajatiimi The Family ja siltä on julkaistu singleinä jo kappaleet ’Paradise’, ’Wonderman’ ja ’Silver Night’.

Kesto n. 1,5 tuntia, ei väliaikaa.

Järjestäjä: Warner Music Live.

Aikataulu ja liput

Päivä: Pe 20.04.2018 klo 19.00
Sibeliustalon Pääsali
Liput: Peruttu
37,50 €

(sis. lippu.fi:n palvelumaksun)