Saikkua, kiitos! – OSA 3

Saikkua, kiitos! osa 3 tullaan järjestämään vielä sovitun mukaisesti perjantaina 27.11. klo 19 alkaen.

Tapahtumaan on myyty vain rajoitettu määrä lippuja. Odotamme paikalle noin 200 ihmistä.

Noudatamme huomisessa tilaisuudessa hyvin tarkasti terveysviranomaisten turvallisuusohjeita. Turvallisuuden lisäämiseksi olemme muuttaneet Pääsalin istumajärjestelyjä niin, että ennakkoon ostetut liput ovat muuttuneet numeroimattomiksi. Huomioittehan siis, että lippuun merkitty paikkanumero ei ole voimassa.

Ohjaamme esitykseen tulijat paikoilleen salissa huomioiden tarkasti turvavälit. Noudatamme ns. diagonaalista istumajärjestystä, jossa jokaisen henkilön tulee noudattaa turvavälejä niin vieressä istuvaa kuin edessä ja takana istuvaan henkilöön nähden. Näin olleen pienemmätkään seurueet eivät valitettavasti voi istua vierekkäin toistensa kanssa. Henkilökuntamme ohjeistaa tarvittaessa. Saavuthan siis hyvissä ajoin paikalle jonojen välttämiseksi.

Suosittelemme vahvasti kasvomaskin käyttöä. Aulasta löytyy useita kosketusvapaita käsidesiautomaatteja.

Lue lisää turvaohjeistamme.

 

Järisyttävän suosion saavuttanut terveydenhuoltoa käsittelevä komediaesitysten sarja täydentää trilogiaksi!

Ratkiriemukkaat Saikkua,kiitos! ja Lisää saikkua, kiitos! Ovat keränneet jo lähes 200 000 katsojaa!

Suomalainen terveydenhuolto lääkäreineen ja potilaineen on aiheena todellinen runsaudensarvi, josta riittää yhä uutta kerrottavaa. Niinpä meillä on kunnia esitellä teille: Saikkua, kiitos! OSA 3.

Sama tuttu hulvaton työryhmä jatkaa kaikille suomalaisille samaistuttavien aiheiden käsittelyä hervottoman sketsihuumorin keinoin. Otto Kanervan ohjaamaan esitystä täydentää oivallisesti itsensä Ismo Leikolan kirjoittamat laulut, joita loistavat näyttelijät Mikko Kivinen, Ville Keskilä ja Kalle Pylvänäinen tulkitsevat antaumuksella.

Saikkua, kiitos! OSA 3. sai ensi-iltansa helmikuussa 2020 Helsingin Kaupunginteatterissa. Lahden Sibeliustalossa saamme nauttia esityksestä perjantaina 27. marraskuuta klo 19. Liput ovat jo myynnissä Lippu.fissä!

KIRJOITTANUT:
Työryhmä

LAULUT:
Ismo Leikola

OHJAUS:
Otto Kanerva

LAVALLA:
Mikko Kivinen
Ville Keskilä
Kalle Pylvänäinen

Kesto n. 2 tuntia, sisältää väliajan.

Järjestäjät: Iltama.fi ja Lahden Sibeliustalo

Aikataulu ja liput

pe 27.11.2020 klo 19.00

Location

Sibeliustalon Pääsali

35 €
(sis. lippu.fi:n palvelumaksun)